Foto: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja/Flickr

Dziedātāji – Jānis Moisejs, Normunds Ķietis, Mārtiņš Jātnieks, Ineta Rudzīte un Santa Kasparsone – jaunās skaņās ierakstījuši Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu “Kad latvieši iet Dievu lūgt”.

Gatavojoties novembrī gaidāmiem koncertiem “Manas mājas ir Latvija”, Jānis Moisejs, Normunds Ķietis, Mārtiņš Jātnieks, Ineta Rudzīte un Santa Kasparsone ir sagatavojuši skanīgu pārsteigumu saviem klausītājiem, ieskaņojot vienu no koncerta repertuārā iekļautajiem skaņdarbiem.

Kā atzīst koncerta producents un vadītājs Mārtiņš Kanters: “Esmu patiesi saviļņots, ka kopā ar šiem lieliskajiem māksliniekiem varēsim apceļot visu Latviju, sniedzot sirsnīgus un patriotiskus koncertus. Vēl lielāks prieks, ka izdevās ierakstīt vienu nedaudz piemirstu Raimonda Paula dziesmu, kas izcili ataino sirsnību, kāda valdīs koncertos “.

Dziesma “Kad latvieši iet Dievu lūgt” radīta 2005.gada aktieru ansamblim “Drama” un kopš tā laika piedzīvojusi vairākas atdzimšanas, gan Jāņa Moiseja un Lienes Šomases duetā, gan kā kora dziesma.

Lasiet arī: Avots: Pēc mediķu teiktā, Putinam diez vai izdosies sagaidīt ziemu

Dziesma ierakstīta “Jump studio” Edgara Skrāģa vadībā. Taustiņus iespēlējis Juris Kristons, basu Modris Laizāns, bungas Edijs Šimiņš un ģitāru Ēriks Upenieks.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube