Liene Kiviča. Foto: Instagram @lienekivica

Blogere, publiciste un mūziķa Andra Kiviča dzīvesbiedre Liene Kiviča ne reizi vien saņēmusi nopietnus draudus dzīvībai un veselībai.

Kiviča raidījumam “360TV Ziņneši” atklāj, ka vieni no briesmīgākajiem nāves draudiem bijuši adresēti tieši viņai: “Es tevi atradīšu, izgriezīšu tev dzemdi un nogalināšu!”

“Ir bijuši tādi teksti, ko es nevaru izdzēst pat no savas atmiņas ārā,” atklāj Kiviča. “Tas nav patīkami, īpaši, ja bērniem vēl draud. Ja pieaugušiem cilvēkiem draud, to vēl kaut kā var sagremot, bet ja bērnus aiztiek, tas vispār nav pieņemami nekādā veidā,” uzskata Liene Kiviča, atklājot, ka ir saņēmusi draudus mazajai meitai Miai.

Daudz negāciju un draudu tiek izteikts arī no pievilcīgu sieviešu sociālo tīklu profiliem. “Tieši sievietes, glītas, it kā no labām ģimenēm, ar vīriem un maziem bērniem.  Visļaunākās – sievietes. Tas ir tik pārsteidzoši!” profilus, no kādiem saņemti draudi, raksturo Liene Kiviča. “Lielākoties tie ir slēptie profili, kas negrib parādīt savu seju”.

Par saņemtajiem draudiem Liene ir vērsusies arī policijā, bet bez virzības, vēsta play.1188.lv.

Liene Kiviča nav vienīgā no Latvijā atpazīstamām sievietēm, kura saņēmusi draudus. Jau vēstīts, ka tādi izteikti arī uzņēmējai un influencerei Olgai Kambalai.

Kopš nepiedalāmies šovā “Slavenības. Bez filtra”, beidzot ir iestājies miers, man neviens vairs nedod nevajadzīgus padomus par manu izskatu un dzīvesstilu. Heiteru skaits ievērojami sarucis, žurnālam “Privātā Dzīve” norāda basketbolista Kaspara Kambalas dzīvesbiedre Olga Kambala.

“Tas bija briesmīgi un nepelnīti. Biju pat slēgusi savu “feisbuka” kontu, lai neredzētu agresīvos, naidpilnos komentārus. Mani tas ļoti traumēja,” izdevumam stāsta Olga Kambala, piebilstot, ka iepriekšējos divus gadus pār viņas galvu vēlies milzīgs naida vilnis.

Pēc viņas teiktā, darbs šovā bija emocionāli smags. “Diemžēl visu, ko redz un dzird šovā, cilvēki uztver neadekvāti. Katrs mans teikums, izteiciens tika nolikts līdz ar zemi, izņirgāts, aizmirstot, ka arī es esmu tikai dzīvs cilvēks. Sadzīvot ar tādu naidu bija ļoti grūti. Cilvēkiem šķiet, ka redzētais ekrānā ir visa mana dzīve, nevis seriāls, kuru veido desmitiem cilvēku aiz kadra,” teic Olga.

“Ja vārdus “Tu esi nesmuka!” man teiktu viens vai divi cilvēki, tas būtu citādāk, bet, ja tevi nemitīgi kritizē un izsmej tūkstoši, sāc tam noticēt – varbūt tiešām esi nesmuka. Vēl aizvien nesaprotu, kāpēc mani tik ļoti neieredzēja,” tā Olga Kambala.

Vaicāta, vai nepietrūkst šova, Olga neslēpj: “Man pietrūkst algas. Tas arī viss. Jo mums ar Kasparu bija ļoti labs honorārs un dažādi bonusi, bet nu – kā ir, tā ir. Tas bija darbs, kurš ir beidzies,” norāda Olga, kura tagad mēģina atdzīvināt savu kosmētikas biznesu, kurš šova dēļ gandrīz aizgāja pa burbuli.

“Man ir bijuši tādi rīti, kad ieslēdzu telefonu un tajā iebirst desmitiem ziņu, kur rakstīts viens vārds: “Mirsti!”. Aprīlī bija pavisam traki, jo man nemitīgi rakstīja un draudēja: “Es tevi noduršu, ja vēlreiz parādīsies televīzijā”, “Es tevi nositīšu”. Ja neko neatbildēju, tad rakstīja Kasparam: “Es tavu sievu nogalināšu”. Tas bija ārprāts. Esmu šīs ziņas saglabājusi,” žurnālam atklāj Olga, kura ir vērsusies policijā un uzrakstījusi iesniegumu. “Es to tā neatstāšu. Tie ir neadekvāti cilvēki, kas to dara. Interesanti, ka vakar iegāju mēstuļu kastītē un redzēju, ka daudzi sūtītāji jau ir dzēsuši savas draudu vēstules. Acīmredzot sapratuši, ka tā ir krimināli sodāma rīcība. Domāju – kā gan cilvēkos var būt tāds ļaunums. Turklāt pret cilvēku, kuru tu pat nepazīsti..” pārdomās dalās Olga.

Lasiet arī: VIDEO | Zutis un Pakalne atklāj jaunas detaļas par konfliktu ar īrētās mājas saimnieci

 Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: DraudiLiene KivičaOlga Kambala

youtube icon
Abonēt youtube