Elīna Pakalne. Foto: Instagram @elina__pakalne

Bokseris Kristaps Zutis un viņa mīļotā Elīna Pakalne atklāj jaunas detaļas par skandālu ar viņu īrētās mājas saimnieci.

“Tiktokere” un influencere Elīna Pakalne norāda, ka, nododot māju, saimniece “sarakstīja visu, kas viņai tur nepatīk, ka mums kanalizācija jāizvāc, miskastes”, uz ko Zutis piebilst, ka tad. ja saimniece atgriezīs drošības naudu, pāris to visu izdarīs.

Pakalnei saimniece teikusi, ka viņa neesot atslēgusi ūdeni. “Viņa piegāja pie “trauķenes”, apskatījās un teica “Fui, cik netīri trauki!”, uz ko es atbildēju, ka nebija ūdens ar ko notīrīt. Bet viņa: “Kā nav ūdens? Ūdens vienmēr ir bijis!”” stāsta Pakalne.

“Vajadzēja viņu [saimnieci] aizsūtīt uz tualeti, lai viņa apskatās to sūdu, ko es viņai tur atstāju,” piebilst Zutis.

“Vēl viņa piekasījās par to, ka tur, kur ir miskaste, bija pleķi no kečupa un man nebija ūdens, lai to iztīrītu. Un viņa: “Tās laikam bija asinis!?” Es saku – tas kečups,” stāsta Pakalne.

“Viņai ir tas menopauzes vecums un, visticamāk, viņai ir skaudība… Viņai nav pilns spanis. Ja žurnālistiem pati pasaka, ka atslēdz ūdeni un pēc tam saka, ka nē, lai juristi ņemas, es tāpēc tur nebraucu,” teic Zutis. Viņš ierosina palūgt, lai ‘SexyStyle” uzdāvina ēkas īpašniecei dildo. Šādas lietas bokseris skolas gados esot dāvinājis dusmīgām skolotājām. “Viņa ir vājprātīga. Es domāju, ka tur būs tiesa. Lai viņa tiesājas, viņa pati to ceļu izvēlējās, es netaisos piekāpties nevienā momentā,” raidījumam “Slavenības. Bez filtra” norāda bokseris.

Pēc Pakalnes sacītā, saimniece viņai esot pateikusi, ka šis ir tikai sākums, vēsta play.1188.lv.

 Jau vēstīts, ka iepriekšējās mājas īpašniece, kurā savulaik dzīvoja gan bokseris Kristaps Zutis, gan viņa draudzene tiktokere, influencere Elīna Pakalne, nav bijusi mierā ar saviem nomniekiem, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Ēkas saimniece noslēgusi telpu nomas līgumu ar Pakalnes dibināto firmu SIA “B Team Production”, kas ir spēkā no 2022. gada 15. novembra līdz šā gada 15. novembrim. “Tas, kā šajā mājā dzīvo Elīna un Kristaps, bija redzams šovā “Slavenības. Bez filtra”. Viņi visu laiku kavēja maksājumus. Tie par nomu un komunālajiem pakalpojumiem jāveic mēneša pirmajā datumā, bet tagad es viņiem devu laiku nomaksāt nomu un komunālos pakalpojumus par pagājušo mēnesi līdz 19. septembrim,” stāsta mājas īpašniece Vineta. Tas nav noticis un 20.septembrī viņa no Elīnas saņēmusi ziņu: “Labrīt, jāsāk šis rīts ar jums nepatīkamām ziņām, ka vairs nevaru atļauties nomāt šo māju.” Elīnai radušās problēmas ar uzņēmuma uzturēšanu un viņa līdz 1.oktobrim grasās māju atbrīvot, vēsta izdevums.

“Viņiem aizrakstīju, ka atslēgšu ūdeni. Ar mani ir noslēgts nevis īres, bet gan telpu nomas līgums, tāpēc drīkstu to darīt. Vēlreiz aicināju – samaksājiet rēķinu! Elīna atbildēja – ja šantažēšu, nemaksāšu neko! Ja prasība maksāt rēķinu ir šantāža, tad šis ir nekaunības kalngals,” izdevumam stāsta saimniece, piebilstot, ka parāds tuvojoties 2000 eiro.

“Pats Zutis man teica, ka prasīja lielāku naudu par dalību šovā, bet viņiem atteica,” saka ēkas saimniece, uzskatot, ka šikais dzīvesveids, kādu pāris demonstrē TV ekrānos, neatbilst realitātei.

“Ja kompānija, ar kuru noslēgts telpu nomas līgums, tiks likvidēta, tad šo naudu vispār nevarēšu dabūt. Tāpēc vienīgais, ko varēju darīt, bija – atslēgt ūdeni,” izdevumam stāsta ēkas saimniece, pēc kuras domām nomnieki arī nav pietiekami labi rūpējušies par viņas īpašumu, jo “māja bija jauna, bet tagad tur izskatās briesmīgi”, arī zāle izaugusi līdz ceļiem, lai gan pārim tika iedots zāles pļāvējs.

Vineta gribot brīdināt citus, turklāt arī viņai ir jākļūst par parādnieci, ja nauda netiek saņemta laikā, jo māja ir iegādāta kredītā, un Vinetai nākas aizņemties, lai to segtu. “Zutis man jau iepriekš ir pārmetis – kā es uzdrošinoties prasīt samaksu? Viņš neesot īstais, ar kuru vajadzētu strīdēties. Ja pieprasīšana maksāt rēķinus ir strīdēšanās, tad kļūst kaut kā jocīgi, ļoti nepatīkami,” žurnālam “Privātā Dzīve” teic ēkas īpašniece.

Zuša draudzene Elīna par saimnieces rīcību, atslēdzot ūdeni, vērsusies policijā, un arī Zutis apgalvo, ka parāds nesasniedzot 2000 eiro, kā teic saimniece. “Nauda par mēnesi ir 1097 eiro plus komunālie. Samaksāts nav tikai par šo – septembra – mēnesi. Par iepriekšējiem mēnešiem rēķini ir samaksāti. Esam iemaksājuši arī drošības naudu,” stāsta Zutis. Pēc viņa teiktā, pirmā konfliktsituācija ar saimnieci bija jau tad, kad mājā dzīvoja arī viņš un tur nestrādāja granulu katls, un saimniece uzskatījusi, ka 193 eiro lielās izmaksas par granulu katla remontu jāveic viņiem. Asāki konflikti sākušies, kad Zutim, pēc saimnieces domām, bija jānovērš mājas trūkumi. “Māja uzbūvēta nekvalitatīvi, jūk un brūk kopā. Vārti krīt ārā, jumts tek. Jumtu solīja salabot pavasarī, tad – vasarā, bet tas netika darīts. Izkritušo vārtu dēļ Elīna reiz pat nokavēja filmēšanu,” tā žurnālam stāsta Zutis, piebilstot, ka savus vārdus var apliecināt ar dokumentiem, bildēm, video un sarakstēm ar saimnieci.

Tikmēr Elīna Pakalne savā “Instagram” profilā raksta, ka saimniece ūdens padevi atslēdza par divu dienu kavētiem komunālajiem maksājumiem, tad kad Pakalne informēja viņu, ka vairs nevēlas nomāt šo īpašumu.

”Noslēdzot nomas līgumu, iemaksājām drošības naudu EUR 1097, no kuras tad arī piedāvāju segt šos komunālos maksājumus saskaņā ar līguma nosacījumiem,” raksta Pakalne, piebilstot, ka saimniece “nevēlējās pildīt nomas līguma nosacījumus, atteicās segt komunālos pakalpojumus no drošības naudas, kā to paredz nomas līgums, bet gan pieprasīja samaksāt vēl papildus summu bez jebkāda pamata, piedraudot vērsties pie paziņas “Privātajā Dzīvē”, ja nepildīsim viņas nosacījumus. Lai samaksājot par komunālajiem pakalpojumiem, tad viņa domāšot vai atgriezt drošības naudu. Vēršu uzmanību, ka saskaņā ar līguma nosacījumiem drošības nauda bija paredzēta tikai nesamaksāto rēķinu samaksai.” Pēc Pakalnes domām, saimnieces uzvedība ir raksturīga krāpniekiem. “Kā pati norāda, tad tas neesot īres līgums, bet gan nomas līgums, tāpēc itkā attainotas ir viņas patvarīgās darbības – ūdens atslēgšana, par ko paredzēta gan administratīvā gan kriminālatbildība. Šāds viņas paustais viedoklis tikai pastiprina aizdomas par to, ka piesavināties drošības naudu un pieprasīt papildus samaksāt par komunālajiem pakalpojumiem, bija Vinetas iepriekš izplānotas darbības.”

Lasiet arī: Olga Kambala: Vēl aizvien nesaprotu, kāpēc mani tik ļoti neieredzēja

”Tajā glītajā namiņā, par ko raksta “Privātā Dzīve”, ir tāds remonts, kur dabīgais nolietojums jau radās pēc pāris mēnešiem, tāpēc pārējie potenciālie nomnieki esiet uzmanīgi, slēdzot nomas vai īres līgumu ar šo īpašnieci, kura savas prettiesiskās darbības pēc tam attaisno ar publikācijām “Privātajā Dzīvē”, nevis risina to likumā noteiktajā kārtībā,” tā Pakalne.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Elīna PakalneKristaps Zutismāja

youtube icon
Abonēt youtube