Foto: Pexels

Nākamajā – 2024. gadā – zvaigznes daudzām zodiaka zīmēm sola patīkamus pārsteigumus. Daži sagaidīs karjeras izaugsmi un algas pielikumu, bet citi gūs negaidītu peļņu. Tomēr, neskatoties uz labvēlīgajām prognozēm, dažu zodiaka zīmju pārstāvjiem atsevišķās jomās jābūt īpaši piesardzīgiem, vēsta Wday.

Nākamais gads gandrīz ikvienam dos lielisku iespēju izkļūt no parādu bedres, ir ļoti svarīgi nepalaist garām īsto mirkli un rūpīgi izskatīt jebkuru darba piedāvājumu, norāda astroloģe un astropsiholoģijas eksperte Lilija Bordovskiha.

Auns

Nākamais gads Aunam būs visai labvēlīgs. Attiecības ar kolēģiem kļūs vēl labākas, un jūsu smagajam darbam būs pozitīva ietekme nākotnē. 2024. gadā vairāk uzmanības jāpievērš nākamo gadu plānošanai, tad var gūt panākumus ar pretējo dzimumu. Līdzekļu uzkrāšana ļaus nākotnē palielināt peļņu.

Vērsis

Vērsim 2024. gads finansiāli būs ļoti labvēlīgs, ja ticēsi sev un darīsi visu iespējamo, lai sasniegtu savus mērķus. Ieteicams iepriekš sagatavot “drošības spilvenu”. Ja esi ieplānojis atvaļinājumu, labāk ceļo gada otrajā pusē.

Dvīņi

Nākamajā gadā Dvīņi varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli, paaugstinot savu kvalifikāciju. Jupiters palīdzēs nodemonstrēt tavas prasmes, kā arī liks citiem novērtēt tavu talantu – tas ir ļoti svarīgi, lai gūtu panākumus! Pavasarī ieteicams sākt krāt naudu un mēģināt meklēt papildus ienākumu avotu. Visus izdevumus atvaļinājumiem un ceļojumiem labāk pārdomāt iepriekš.

Vēzis

2024. gadā Vēžiem ieteicams mēģināt kļūt finansiāli neatkarīgākiem, jo, iespējams, pieaugs emocionalitāte un līdz ar to arī lieki tēriņi. Vēlēsies tērēt vairāk naudas mājokļa iegādei vai uzņēmumam, bet zvaigznes iesaka saprātīgi pārvaldīt savu budžetu. Turklāt ļoti svarīgi izveidot drošības spilvenu.

Lauva

Lauvai 2024. gads būs labvēlīgs. Neatvairāmā vēlme darboties, ideju birums un pareiza laika un enerģijas sadale palīdzēs nodemonstrēt savu labāko pusi un pāriet jaunā līmenī! Tāpat ļoti rūpīgi jāpieiet gaidāmajiem darījumiem, pārdomājot iespējamos riskus.

Jaunava

Pirmajā pusgadā Jaunavām būs jāplāno savs budžets, lai izvairītos no nepārdomātu tēriņu sekām. Iespējama maldināšana no darba kolēģu puses, kā arī nepamatoti izdevumi par lieliem pirkumiem. Jābūt uzmanīgiem sarunās ar priekšniecību, kā arī nevajadzētu stāstīt par saviem plāniem kolēģiem.

Svari

Svariem šis gads finansiāli būs diezgan stabils. Gaidāmi bonusi un algu palielinājumi. Ziema ir vislabākais laiks nopietniem pirkumiem. Azartspēles var iedragāt finansiālo stabilitāti, bet Jupiters spēs tevi pasargāt no avantūrisma. Tas arī palīdzēs atraisīt savu potenciālu un tikt paaugstinātam amatā.

Skorpions

2024. gadā zvaigznes Skorpioniem sola diezgan daudz iespēju uzlabot savu finansiālo stāvokli, taču no nepārdomātiem tēriņiem ieteicams atturēties. Zvaigznes iesaka nekādā gadījumā neatteikties no iespējas nopelnīt vairāk. Esi uzmanīgs: gada vidū būs iespēja nodibināt noderīgus kontaktus, nepalaid to garām.

Strēlnieks

Strēlniekam vajadzētu atturēties no liekiem tēriņiem. Saturns virzīs pretī līdzsvaram un nākamā gada budžeta palielināšanai. Veiksmīgs iznākums mudinās izvirzīt lielus mērķus! Pavasarī ieteicams sastādīt skaidru tēriņu plānu.  Rudenī var rasties nepieciešamība palieināt savus ienākumus.

Mežāzis

Mežāži jau ir finansiāli neatkarīgi, un 2024. gads šajā jomā nesīs vēl lielākus panākumus. Pirmos sešus mēnešus var veltīt plānu īstenošanai un uzkrājumu veidošanai. Gada otrajā pusē ienākumi būs lielāki un iespējama peļņa. Taču jābūt uzmanīgiem – pastāv iespēja nonākt krāpnieku nagos! Tāpat esi uzmanīgs investīciju jomā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem 2024. gadā ieteicams būt īpaši vērīgiem, un tad viņi kļūs pārtikušāki. Saņemot negaidītus ienākumus – mantojumu vai laimestu loterijā, izmanto tos saprātīgi! Darījumu braucieni palīdzēs sasniegt jaunas virsotnes un iegūt paziņas. Maijs-augusts būs finansiāli vislabvēlīgākie mēneši.

Zivis

Zivis piedzīvos grandiozu augšupeju, kas ilgs no pavasara vidus līdz oktobra sākumam. Nepārtraukta naudas plūsma Zivīm būs spēcīgs motivators. Iespējamas jaunas iespējas, paaugstinājumi un veiksmīgi darījumi! Šis ir lielisks laiks, lai atvērtu ģimenes uzņēmumu, ar lielu varbūtību, ka tas nesīs nopietnu peļņu.

Lasiet arī; Zintnieku gudrības un ticējumi: ko labāk nedarīt garajā gadā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube