Tils Lindemans. Foto: Instagram @till_lindemann_official

Mēneša nogalē – 30.novembrī “Arēnā Rīga” ar jaunu šovprogrammu uzstāsies “Rammstein” grupas līderis Tils Lindemans. Tas būs pirmais mākslinieka solo koncerts Rīgā starptautiskas koncerttūres ietvaros.

Savu projektu Tils ir sācis 2015.gadā, komandā uzaicinot zviedru producentu Pēteru Gegtgrenu. Jaunā grupa “Lindemann” sākusi vairāk attīstīties, kad “Rammstein” kolektīvs paņēma radošo pauzi. 2020.gadā Tils ir dibinājis jauno grupu “Till Lindemann”,  informē balticevents.info.

Vācu mākslinieka projekts radījis vairākas populāras dziesmas, kā arī videoklipus ar provokatīvu saturu.

Tādi video kā “Mathematik”, “Steh auf”, “Ich weiß es nicht”, “Knebel” savākuši vairāk nekā 65 miljonu skatījumu vietnē “YouTube”. Nesen mākslinieks prezentējis jauno dziesmu “Sport Frei” kopā ar mūzikas video klipu, kura zemteksts ir saistīts ar dopinga sistēmu, kas palīdzēja sportistiem uzvarēt Vācijas Demokrātiskās Republikas laikos.

Oficiālais mākslinieka koncerttūres starts norisināsies 8.novembrī “Quarterback Real Estate Arēnā” Leipcigā. Tam seko desmit koncerti Vācijas pilsētās, kā arī Čehijā, Slovakijā, Polijā, Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Beļģijā, Lielbritānijā, Nīderlandē un Francijā.

Lasiet arī: Jūlija Krūmiņa jubilejā uzstāsies ārzemju izpildītāji; zvanīts arī Polam Makkartnijam

Biļetes uz koncertu ir pieejamas visās “Biļešu Serviss” kasēs.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Arēna RīgakoncertsRammsteinTils Lindemans

youtube icon
Abonēt youtube