Jūlijs Krūmiņš. Foto: Ekrānšāviņš

Miljonāra Jūlija Krūmiņa jubilejā uzstāsies divas slavenas grupas no Itālijas, viena no Lielbritānijas un vēl viens ansamblis no Zviedrijas. Uzaicināta arī kāda Latvijas grupa, kas uzņēmējam ļoti patīk, taču tās nosaukums pagaidām netiek atklāts, lai saglabātu intrigu, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Uzņēmējs grib, lai viņa viesi, bērni un mazbērni klausās mūziku, ar ko viņš uzaudzis – tie ir Frenks Sinatra, Bītli, Elviss Preslijs, Vitnija Hjūstone. Uz jubilejas svinībām, visticamāk, ieradīsies itāļu zvaigzne Adriāno Čelentāno, kuram ir 85 gadi. Krūmiņš viņam uzbūvējis pat īpašu māju uz riteņiem, kurā Čelentāno garajā ceļā nekā netrūks, vēsta žurnāls.

“Bija padomā uzaicināt kādreizējo bītlu Polu Makkartniju. Zvanīju, bet viņš nosauca astronomisku summu. Nesamērīgu tam, ka atbrauc viens vīrs ar ģitāru un nodzied dažas dziesmas maniem viesiem,” stāsta miljonārs.

Viņš cer, ka ieradīsies arī draugs Maestro Raimonds Pauls, kurš savulaik netika uz miljonāra 75 gadu jubilejas balli Latviešu biedrības namā, jo viņam bija koncerti tai laikā, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Pasākumu latviešu viesiem vadīs aktieris Andris Bulis, bet krievvalodīgajiem – komiķis Maksims Galkins, kurš nesen, viesojoties pie Krūmiņa, pabrīdinājis, ka ieradīšoties, pat ja netiks aicināts.

Vaicāts par viesu skaitu, Krūmiņš žurnālam “Kas Jauns” norāda: “Mana ģimene un radi vien ir vairāk nekā 50 cilvēku. Viesi un tuvi draugi, kurus pazīstu daudzus gadus, ir skaitāmi simtos. Bet man jau šobrīd jāatvainojas tiem, kas nav uzaicināti, jo šodien, ja man jābūt atklātam pret jums un sevi, man būtu jāuzaicina vairāk nekā 3000 cilvēku. Tie ir tie cilvēki, kas ļāva man kļūt par turīgu cilvēku. Tie ir 1500 cilvēki, kuri pie manis strādāja 25 gadu garumā un ļāva man pelnīt. Ja viņi nāktu ar otrajām pusēm, tad tie būtu 3000 cilvēku.”

Par svinību ieraksta pārraidīšanu interesi izrādījis kanāls “STV Pirmā!”, taču vietā Krūmiņš piedāvājis jubilejas koncertierakstu, kurā tiks filmēta tikai skatuve.

Lasiet arī: Veiksme, labklājība un pārpilnība – sešas laimīgākās zodiaka zīmes 2024. gadā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube