Foto:  Jūrmalas valstspilsētas administrācija

Ceturtdien, 2.novembrī, debesis būs mākoņainas, vietām starp mākoņiem izlauzīsies kāds saules stars. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, kas nakts otrajā pusē iegriezīsies no dienvidiem, dienvidaustrumiem. Dienā gaiss iesils līdz +6…+11 grādiem.

Nedēļās izskaņā Latvijas teritorijai pietuvosies ciklons no rietumiem. Tā ietekme būs īpaši jūtama piektdien pa dienu un naktī uz sestdienu, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Debesīs būs mainīgs mākoņu daudzums. Piektdiena, 3.novembris, paies bez būtiskiem nokrišņiem, tikai pēcpusdienā rietumu rajonus sasniegs nokrišņu zona, kas lietu naktī uz sestdienu nesīs jau daudzviet, dienā līs vien vietām.

Pūtīs lēns līdz mērens, piekrastē līdz mēreni stiprs dienvidaustrumu, austrumu vējš, sākot no piektdienas rīta, vējš kļūs brāzmains. Naktī uz sestdienu tas iegriezīsies no dienvidiem, dienvidaustrumiem un pierims. Naktīs gaiss atdzisīs līdz +5…+10 grādiem, vienīgi naktī uz piektdienu austrumu rajonos gaisa temperatūra pazemināsies līdz +2…+4 grādiem. Dienās gaiss iesils līdz +9…+11 grādiem. Svētdien laiks būs sauss un mierīgs.

Lasiet arī: Jūlija Krūmiņa jubilejā uzstāsies ārzemju izpildītāji; zvanīts arī Polam Makkartnijam

Nākošās nedēļas sākumā laikapstākļus noteiks ciklonu darbība, kas nesīs pelēcīgu un lietainu laiku.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube