Magone Liedeskalna. Foto: Ekrānšāviņš

Neskatoties uz to, ka iepriekšējie mēģinājumi iepazīties internetā nav izrādījušies veiksmīgi, šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna tomēr nemet plinti krūmos – pārvarot bailes un nedrošību, viņa piereģistrējusies populārajā iepazīšanās lietotnē “Tinder”, vēsta play.1188.lv.

“Man raksta vai pieci katru dienu, bet es baidos kaut kur iet ar kādu, jo viens grib tikai nakts romantiku, nezinu… Es neticu vairs nekam un nevienam, man ir grūti aiziet kaut kur. Daļa ņirgājas, daļa “pi-pī” grib. Vēl pazīstams cilvēks [esmu], varbūt viņiem storiju vajag: es izkačāju Magoni, oo, kruta, miljons skatījumu! Var arī tā būt, ka cilvēkam vienkārši ir saderēts, ka ar Magoni salaidīs – viņi paņirdz, savā bandā sader, man nepatīk tā!” raidījumā “Slavenības. Bez filtra” saka Magone.

Nespējot samierināties, ka dzīvē nav mīlestības, šovu zvaigzne un dzejniece  kopā ar draudzeni Daci lietā liek attīrīšanās un vārdu pieburšanas maģisko spēku. Kā zināms, iepriekšējā tikšanās ar internetā iepazītu indieti no Lielbritānijas, uz ko liktas lielas cerības, radījusi tikai vilšanos un mieles.

Atbildot uz draudzenes pieļāvumu, ka Magones liktenīgais vīrietis varbūt nemaz vēl nav piedzimis, līdz ar to viņa gars nesajutīs veiktā rituāla spēku, šovu zvaigzne pauž pārliecību, ka tā noteikti nav. “Es zinu, ka ir [piedzimis]. Viņš ir, bet, iespējams, nav Latvijā šobrīd. Viņš mani zina un vēro, bet nav par sevi devis ziņu,” raidījumā “Slavenības. Bez filtra” teic Magone.

“Pārskenējot šo telpu un abstrakti domājot, viņš nav tik tuvu, es nesajūtu to pulsu, siltumu. Manā gadījumā vajag just siltu vai karstu, vai tirpuļus. Viņa te nav. Viņš ir tālāk. Viņš nav manā telpā, kur es dzīvoju. Latvija ir mana telpa, kur es dzīvoju, viņš ir ārpus mana burbuļa,” uzskata Magone.

Pēc viņas sacītā, veiktais rituāls nav nekāda pieburšana. “Es nevienu neburu, nevienu konkrētu cilvēku. Mēs attīrām sevi, mēs lūdzam Visuma vārdu dot mums mūsu dzīves mīlestību,” uzsver Magone, piebilstot, ka pastāv arī ļaunais. “Mani neieredz daudzi, skauž daudzi, es to zinu, es zinu konkrētas figūras, kas pret mani viskautko dara.”

Magonei vienu brīdi ļoti dūris sirdī, it kā adatas cauri ietu vai kāds ar durkli to darītu, un viņa pieļauj, ka, iespējams, tā ir vudū lelle, kas lietota pret viņu, vēsta play.1188.lv.

Kā vēstīts, Magone ar savu vietnē “Facebook” iepazīto un uz Latviju atbraukušo ārzemju pielūdzēju bija apmetušies viesnīcā, kur Magonei par nepatīkamu pārsteigumu, cerētais romantiskais randiņš tiek pabojāts, kad viņa uzzināja, ka noīrētajā numurā ir tikai viena gulta.

Risinot šo situāciju, randiņš izvērsās par katastrofu, kad ciemos atbraukušais indietis piedāvāja Magonei šova kameru priekšā nodarboties ar mīlas priekiem.

Kad indietis Magonei piedāvājis pārcelties pie viņa uz Angliju, dzejniece jautājusi, kā gan viņa to varot, ja viņai ir bērni, ferma. “Man jānokauj 30 vistas, kaut kur jāliek 40 truši. Es nevaru nekur doties, suns ir te, kaķi ir te. Skolas ir te,” Magone atbildējusi indietim.

“Ko?! Vienu dienu pazīst un braukšu es pie sveša! Varbūt viņš suteners, mani pārdos arābu šeiham par verdzeni! Kā es varu zināt, uz kurieni mani ved, vēl ar visiem mazajiem bērniem! Mums te it stabila dzīve, paldies par svaigām kūkām! Es labāk kauju savu vistu un apēdu vakariņās un zaķa kāju spalvaino, nekā riskēju ar savu dzīvi, bērniem, mūžu un likteni. Nē, paldies!” šoku raidījumā “Slavenības. Bez filtra” neslēpj Magone.

Indietis Magonei piedāvājis doties pusdienās, launagā, uz klubu vai Siguldu, vienalga, kurp, viņš visu apmaksāšot. “Es ierados šurp tevi satikt, sirsniņ! Es nebraucu šurp pelnīt naudu,” Magonei teicis indietis.

“Vēl viena pļutka pa galvu! Es neesot pateikusi, ka es ar kamerām dzīvoju! Čau, vecīt, ko tu stāsti!” sašutusi Magone.

“Rādi man visu. Tad mums būs sekss un viņiem tas būs jāfilmē. Mums būs sekss un viņiem par to būs jātaisa video,” Magonei sacījis indietis, šokējot dzejnieci ar šādu ierosinājumu, jo viņa to ārzemniekam nemaz neesot piedāvājusi.

Jau vēstīts, ka iepriekš Magone uz indieti bija likusi lielas cerības. Indieša dēļ viņa pat veikusi dažādas skaistumkopšanas procedūras, piemēram, skuvusi bārdu. “Zin’ kā, mājās spoguļa nav joprojām, tie, kas ir, štrunts ar viņiem, tie jau tuvu nerāda! Te izrādās lupa, bet lupā apskaties – tāda bārda! Kā tad pie brūtgāna ar bārdu iesi, Jēziņ! Domās, ka es transvestīts! Vismaz pirmajam randiņam bārda jānodzen, lai nepadomā aplami!” braucot automašīnā un demonstrējot mazu spogulīti, diezgan profesionāli ar žileti rīkojās Magone.

“Kā teikt, ja būs lietaskoks, kas viņ’ zin!” teica Magone, atklājot, ka pirms kāda laika sākusi sarakstīties ar kādu cilvēku vietnē “Facebook” un abi aizrunājušies tik tālu, ka Magone ielūgusi viņu ciemos veidot nopietnas attiecības, “varbūt pat laulības dzīvi”.

“Es noteikti ceru sagaidīt citādu pieeju attiecībām, citādu attieksmi pret mani kā sievieti, ka vīrietis var mani nest, nevis es nesu kādu vēl saviem visiem kreņķiem klāt uz muguras. Man šis izskatās cerīgāks tādā ziņā, ka viņš ir finansiāli nodrošināts,” teica Magone. Pielūdzējs viņai atklājis, ka viņam Londonā pieder māja, “tātad domāt – nabagiem māja nepieder, strādniekiem arī nē”. Magone domā, ka līdzekļi viņam ir un piebilst, ka IT speciālisti pelna labi, īpaši Londonā.

“Šis izskatās diezgan nopietni,” pirms tikšanās cerīgi sacījusi Magone.

Lasiet arī: Trīs dēli un tikpat daudz laulību – tas, ko, iespējams, nezināji par Saeimas spīkeri Mieriņu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: iepazīšanāsMagone LiedeskalnaTindervīrieši

youtube icon
Abonēt youtube