Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 10. līdz 16. novembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tavs entuziasms, vēlme darīt un izvirzīties priekšplānā ļaus sasniegt iecerēto. Lielāki izdevumi var rasties iepriekš nepārdomātu pirkumu rezultātā. Romantiskajās attiecībās kāds pārsteidzošs notikums atrisinās situāciju, kas jau kādu laiku ir aktuāla un prātu nomācoša.

Vērsis

Izvairies no liekām sarunām darba kolektīvā, kas neattiecas uz darbu. Lielāka peļņa ir gaidāma tiem, kuri darbojas kā individuālie uzņēmēji ar skaistumu saistītās jomās. Peļņas apjoms šonedēļ būs atkarīgs no tā, kā tu demonstrēsi un parādīsi plašākai sabiedrībai savu veikumu.

Dvīņi

Pozitīvi apstiprinoša atbilde tiks saņemta par potenciālajām darba iespējām kādā uzņēmumā. Nāksies rūpīgāk izvērtēt iepirkumu sarakstu un varbūt pat atteikties no kaut kā, kas patiesībā nemaz nav vajadzīgs. Tikko kā izveidojušās attiecības ļaus izvirzīt jaunus mērķus.

Vēzis

Tiks atrisinātas situācijas, kas jūtami ietekmēja tavu reputāciju un attiecības ar augstākstāvošajiem. Drošs un nākotnē vērtīgs būs ieguldījums kādā nekustamajā īpašumā. Būsi piesardzīgs attiecībā uz to, cik daudz un ko tu publicē sociālajos tīkos par savu privāto dzīvi, romantiskajām attiecībām.

Lauva

Slodze būs tik liela, ka nebūs viegli izpildīt visu pēc plāna un iekļauties grafikos. Gandarījumu un arī pašapziņu cels tas, ka redzēsi un dzirdēsi, ka daudzi veiksmīgi uzņēmēji vēlēsies ar tevi sadarboties. Peļņa būs arī atkarīga no tā, cik daudz resursu ieguldīsi. Paļaujies uz savu intuīciju.

Jaunava

Prieks par paveikto būs acīmredzams un rēķinies arī ar to, ka vari iemantot popularitāti sabiedrības acīs.  Labs guvums būs no iepriekš uzsāktas sadarbības. Nešaubies ne mirkli par savu meistarību. Saņemtie komplimenti par tavu jauno stilu un vizuālajām pārmaiņām ļaus tev starot.

Svari

Vairākkārt pārbaudi norunāto par potenciālo sadarbības piedāvājumu. Var gadīties, ka sīka neuzmanības kļūda, pārpratums datuma izvēlē un laikos var radīt nevajadzīgus zaudējumus. Aizdodot naudu radiem, draugiem un citiem paziņām, nāksies to ilgi gaidīt atpakaļ.

Skorpions

Uzsākot jauno dzīves gadu, būsi enerģijas pilns un ar lielu vēlmi darboties savā uzņēmējdarbībā. Ar aizdomu pilnu skatienu raudzīsies uz saņemto piedāvājumu, kas šķitīs zemūdens akmeņu pilns. Priecēs arī gūtie labumi no sadarbības partneru un klientu puses.

Strēlnieks

Būsi gatavs mainīt to, kas vairs nepamierina, un uzsākt jaunu ceļu savā profesionālajā jomā. Tavas zināšanas un prasmes būs tavs trumpis. Saskarsies ar vairākiem vilinošiem un daudzsološiem piedāvājumiem. Peļņa nāks tavā virzienā, īpaši ja darbojies mākslas, modes  un pasākumu organizēšanas industrijā.

Mežāzis

Būs sarežģītākas attiecības ar kolēģiem tieši darba pienākumu dēļ. Jautājumi par to, kurš ko darīs, vai, kāpēc tieši man tas ir jādara, būs jūtami diezgan bieži. Attiecībās nāksies izrunāt visus neskaidros jautājumus par pēdējās dienās radušos situāciju, kas nav tev patīkama.

Ūdensvīrs

Tiks saņemts piedāvājums par došanos jaunas pieredzes gūšanas braucienā uz ārvalstīm. Tas būs noderīgi, tāpēc nešaubies par to. Izvairies no savu nākotnes plānu un ideju apspriešanu ar darba biedriem. Jaunu attiecību meklētajiem var neiet tik raiti, kā gribētos.

Zivis

Ideja par papildus izglītošanās iespējām ārpus valsts būs labs ieguldījums tavā profesionālajā darbībā. Pienācis laiks iet plašumā un doties ārpus šaurajiem akvārijiem. Attiecībās morālais atbalsts un mīļas dāvaniņas sildīs tavu sirdi. Ieplānojiet romantiskas brīvdienas diviem vien!

Lasiet arī: FOTO | Lāčplēsis iemirdzas gaismas uzvedumā Likteņdārzā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube