Krišjānis Kariņš. Foto: Reinis Inkēns, Saeima/Flickr

Krievijas viltvāržu duetam, kas pazīstams kā “Vovans un Leksuss”, septembrī izdevies sarīkot videosarunu ar toreizējo Latvijas valdības vadītāju Krišjāni Kariņu. Viņi uzdevušies par augsta līmeņa Āfrikas politiķi, kurš gribējis apspriest situāciju saistībā ar karu Ukrainā un graudu piegādēm, vēsta lsm.

“Mūsu jaunajā ekskluzīvajā prankā ASV pilsonis Krišjānis Kariņš turpina svēto kauju ar Baltijas kaimiņiem par Ukrainas graudiem, cerot tos novirzīt uz pustukšajām Latvijas ostām,” savu sarunu ar Kariņu reklamē “Vovans” un “Leksuss”.

Saruna ar Kariņu ir ierakstīta videozana formātā, tās ilgums ir aptuveni 20 minūtes. Viltvārži bija uzdevušies par Āfrikas valsts Čadas politiķi Mūsā Fakī, kurš pašlaik ir Āfrikas Savienības Komisijas priekšsēdētājs.

Kariņš sarunas laikā cenšas Āfrikas līderim paskaidrot, ka Ukrainā pašlaik notiek Krievijas koloniālisma karš, un Baltijas valstis no savas pieredzes zina par Maskavas koloniālisma nodarīto postu.

Zināms, ka “Vovans” un “Leksuss” šādā veidā nesen izjokoja arī Igaunijas premjeri Kaju Kallasu un Itālijas valdības vadītāju Džordžiju Meloni, kura sarunā ar viltvāržiem pažēlojās, ka Eiropa ir nogurusi no kara Ukrainā.

Lasiet arī: Dziedātājs Rutulis atsakās pie apģērba piespraust sarkanbaltsarkano lentīti

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Krišjānis KariņšVovans un Leksuss

youtube icon
Abonēt youtube