Valdis Zatlers. Foto: World Economic Forum/Flickr

Eksprezidents Valdis Zatlers kļūs par vēl vienu mazbērnu bagātāks, jo viņa vecākā dēla, “Cēsu alus” mārketinga direktora Gustava Zatlera ģimenē gaidāms pieaugums, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Nākamā gada pavasarī Gustava Zatlera un viņa sievas Rutas četrarpus gadu vecajam dēlam Samuelam pievienosies māsiņa vai brālītis.

“Mazulītim pasaulē jānāk marta beigās,” žurnālam atklāj Ruta, Arī viņu vecākais dēls Samuels dzimis martā. “Mums ar vīru vienreiz gadā ir ražīgais mēnesis, ko tad attiecīgi pilnvērtīgi arī izmantojam,” atjoko Ruta.

Jautāta, vai gaidāmais bērniņš bija plānots, viņa izdevumam atzīst: “Tas sanāca pilnīgi nejauši. Cilvēks domā, Dievs dara. Esam Dievam ārkārtīgi pateicīgi par dāvāto iespēju otrreiz kopīgi kļūt par vecākiem. Mēs to ļoti lūdzām.”

Eksprezidenta vedekla atzīst, ka ar otro grūtniecību jūtas ļoti labi, tāpēc turpina būt fiziski aktīva. “Paldies Dievam, man ir beigusies toksikoze. Gaidot Samuelu, tās dēļ sportiskās aktivitātes pametu un tā arī neatjaunoju. Šajā grūtniecībā sporta zāles apmeklējumus  nevienā brīdī neesmu pārtraukusi. Tās mani ir izglābušas no ieslīgšanas dīvānā, dod enerģiju,” žurnālam stāsta Ruta.

Bērniņa piedzimšanu gaida arī Samuels. “Samuels bijis man līdzi arī uz ultrasonogrāfiju, dzirdējis bēbja sirsniņu un redzējis viņa bildi datora ekrānā. Viņam gan bija neliela vilšanās par to, ka bēbis nemāja pretī ar roku,” stāsta Ruta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruta Zatlere (@rutazatlere)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ruta Zatlere (@rutazatlere)

Gustavam Zatleram gaidāmais mazulis būs jau trešais bērns. No attiecībām ar uzņēmēju Evu Sietiņsoni viņam aug 14 gadus veca meita Beatrise.

Lasiet arī: Sipeniece – Gavare: Man ir bijuši piedāvājumi par lielu naudu iet partiju sarakstos

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: bērniGustavs ZatlersRuta ZatlereValdis Zatlers

youtube icon
Abonēt youtube