Baiba Sipeniece – Gavare. Foto: Laura Celmiņa, Ārlietu ministrija/Flickr

“Man ir bijuši vilinoši piedāvājumi par lielu naudu iet iekšā partiju sarakstos, bet tomēr, runājot dzejnieka vārdiem, man sirdsapziņa ir tuvāka par kreklu,” intervijā raidījumam “Kad viņas satiekas” atklāj humoriste, raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare.

Šā gada aprīlī interneta vietnē www.manaprezidente.lv publicēti sabiedrības vislielāko atbalstu saņēmušie, cilvēku izvirzīte prezidenta amata kandidāti, to vidū arī Baiba Sipeniece – Gavare.

“Es biju patīkami pārsteigta, paldies visiem, kas par mani balsoja. Bet tajā brīdī, kad tā aptauja tika nopublicēta, mans vīrs teica: “Tikai paprovē! Ja tu būsi prezidente, es emigrēšu no valsts!”” par minēto aptauju raidījumā stāsta Sipeniece – Gavare, piebilstot, ka vīrs tā teicis, jo viņam labs humors.

Runājot par kļūšanu par Valsts prezidenti, Sipeniece – Gavare sevi redz tikai tik tālu, ka viņa stāv Dubultos rezidencē uz terases skaistā rītakleitā, dzerot prosecco un dīdot apsargus, lai viņi nes puķupodus no vienas vietas uz otru. Un viss, vēsta play.1188.lv.

“Atšķirībā no citiem saviem amata brāļiem, es saprotu, ka strādāt valsts amatos un būt par deputāti ir milzīga atbildība. Nevar būt tā, ka tu esi alkoholiķis, tevi izmet no darba, tev nav darba, tu aizej uz kaut kādu partiju un saki “Paņemiet mani sarakstā, man nav ienākumu!” Šie saka: “Nāc šurp, tu tāds populārāks esi, gan jau tevi iebalsos!” Un iebalso, un viņš tagad sēž Saeimā, un tu sēdi, skaties: “Alkoholiķis, kuru izmet no darba, tagad lems likumus? Paldies!” Tādos brīžos es tiešām ļoti, ļoti gribu klauvēt pie to cilvēku sirdsapziņas,” norāda humoriste.

Runājot par tautas vēlētu Valsts prezidentu, Sipeniece – Gavare iepriekš paudusi, ka ir kategoriski pret to. “Zinot, ka tauta patlaban ir diezgan… Lai neapvainojas neviens, bet analizēšanas spējas plašām tautas masām vēl nav dotas,” tā, runājot par tautas vēlētu Valsts prezidentu, raidījumā “360TV ZIŅneši” norādījusi raidījumu un šovu vadītāja.

Tāpat Sipeniece – Gavare uzskata, ka arī pati nevarētu būt prezidente, lai gan smejas, ka no apsardzes un mājas Dubultos viņa neatteiktos, atsaucoties uz raidījumu, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Lasiet arī: Pazudušās Annas Jansones vīrs: Naids tiešsaistē man ir pierasta vides daļa

“Pirmām kārtām man trūkst atbilstošas izglītības. Tur, kā minimums, ir jābūt divām izglītībām. Ļoti vēlams, ka cilvēks būtu ko studējis politekonomijā, lai būtu redzējums par pasauli,” domā Sipeniece – Gavare. Viņas trūkums būtu arī asā mēle, turkāt viņa arī nespētu noslēpt patiesību un būt viltīga.

No 12.min:

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Baiba Sipeniece–Gavarepolitika

youtube icon
Abonēt youtube