Foto: Jeroen Akkermans/Flickr

Tuvākajā laikā nevajadzētu gaidīt kara beigas Ukrainā, prognozē ukraiņu astroloģe Jeļena Maksimova, pēc kuras domām, tas nenotiks ne līdz šā gada beigām, ne arī nākamgad.

Pēc Maksimovas teiktā, lai gan nākamgad pilnīga uguns pārtraukšana nav gaidāma, Ukrainas bruņotie spēki var atbrīvot lielāko daļu teritoriju. Turklāt, pēc ekspertes domām, drīzumā ukraiņi varēs atgūt nelikumīgi anektēto Krimu, vēsta Gazeta.

“Sākot ar 5. janvāri, mēs virzīsimies uz priekšu un varēsim nostiprināties izdevīgās pozīcijās. No aprīļa līdz jūnijam redzēsim otru nopietnu izrāvienu. Tas būs īsts izrāviens. Mēs atbrīvosim daudzas teritorijas. Masveida apšaudes no Krievijas nevis biedēs, bet izraisīs vēl lielākas dusmas ukraiņos. Pašu spēkiem vāksim [līdzekļus] droniem un iznīcināsim ienaidnieku,” optimistiska ir astroloģe.

Maksimova arī prognozē, ka 2024. gada otrajā pusē Krieviju gaida  problēmas ar mobilizāciju.

“Mēs visi gaidām uzvaru, bet tas prasīs vēl lielāku atdevi no mums. Mums būs jāatjauno valsts un jāveido militārais potenciāls, lai ienaidnieks neuzdrošinās atkārtot ofensīvu. Zvaigznes norāda, ka uzvara gaidāma 2025. gada oktobrī,” atklāj astroloģe.

Lasiet arī: Vāc parakstus par alkohola reibuma testiem Saeimas deputātiem pirms plenārsēdēm

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube