Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu vada negatīvie spēki, turkkāt viņam vispār nevajadzētu eksistēt, tā, izanalizējot Kremļa saimnieka plaukstas fotogrāfiju, secinājis hiromants Igors Meheda.

“Dzīves līnijas vispār nav, tā ir izdzēsta. Trūkst arī sirds līnijas. Nav arī prāta līnijas. Ir astoņas likteņa līnijas, kas ir sajaukušās viena ar otru, radot pilnīgu haosu,” hiromanta teikto citē Gazeta.

Hiromantija (grieķu: cheir — ‘roka’, manteia — ‘zīlēšana’, ‘pareģošana’) ir zīlēšanas sistēma, kura izmanto cilvēka delnas līnijas.

Jau vēstīts, ka oktobra nogalē paklīdušas anonīmu “Telegram” kanālu izplatītas baumas, ka Putins ir miris un viņa vietā visus prezidenta pienākumus veic dubultnieks.

Lasiet ari: Kaislības virmos! Mīlestības horoskops 2024. gadam

“Trešdienas, 26. oktobra pēcpusdienā Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvoklis sāka strauji pasliktināties. Ap pulksten 20.00 pēc Maskavas laika dežūrārsti izsauca papildu ārstu brigādi, kas pēc ierašanās piecpadsmit minūšu laikā sāka prezidenta reanimāciju, līdz tam laikam Putina stāvoklis bija kļuvis kritisks. Plkst. 20.42 pēc Maskavas laika ārsti pārtrauca reanimāciju un konstatēja prezidenta nāvi,” iepriekš vēstīja “Telegram” kanāls “Generall SVR”.

“Generall SVR” ir viens no noslēpumainākajiem “Telegram” kanāliem Krievijā, kas regulāri publicē informāciju par Putinu un viņam tuvāko cilvēku loku. Minētais kanāls arī izplatījis informāciju par Putina nedziedināmajām slimībām. Tiek uzskatīts, ka tas pieder bijušajam Ārējās izlūkošanas dienesta ģenerālim.

“Sarunas par proputiniskās elites pārstāvju koalīcijas izveidi Nikolaja Patruševa vadībā ir gandrīz pabeigtas, lai saglabātu pašreizējo režīmu un izmantotu Putina dubultnieku prezidenta tēlā. Bet!!! Ja Putinam dzīvam esot, bez problēmām varēja izmantot dubultnieku, ārkārtējos gadījumos uzrādot īsto Putinu, tad pēc viņa (Putina) nāves jebkurš mēģinājums nodēvēt dubultnieku par prezidentu ir uzskatāms par valsts apvērsumu!” ziņoja “Generall SVR”.

Īsi pirms prezidenta nāves, kad jau bija skaidrs, ka viņš mirst, tika apsvērts variants Putinu ievietot medicīniski izraisītā komā, tādējādi saglabājot “svaigu līķi”, lai pēc tam, kad ir skaidri noteikts pēctecis un pārņemta vara, varētu sabiedrībai prezentēt “svaigi mirušo” Putinu, taču šis variants iestājušās nāves dēļ atkrīt, un šobrīd tiek lemts, kā rīkoties tālāk, vēstīja “Generall SVR”.

Lasiet arī: Izpostīta pazudušās Annas Jansones mirušās meitiņas kapu kopiņa

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: hiromantijanāveVladimirs Putins

youtube icon
Abonēt youtube