Foto: Pexels

Kas katru no zodiaka zīmēm sagaida 2024. gadā mīlestības jomā un personīgajā frontē, portālam Wday prognozē šamane, gaišreģe un astroloģe Kažetta Ahmetžanova.

Auns

Gads solās būt emocijām bagāts. Pavasarī jums būs nepieciešama lielāka apņēmība svarīgos kopīgos jautājumos. Rudenī ir labas izredzes pāriet uz jaunu attiecību līmeni. Vientuļie Auni savu dvēseles radinieku var satikt vasaras sākumā.

Vērsis

Garajā gadā nebaidieties no nopietniem nodomiem, īpaši, ja jau sen esat vēlējies izveidot ģimeni. Pavasara beigās pie apvāršņa var parādīties bijušie partneri, kuri vēlas atjaunot attiecības. Nepieņemiet lēmumus pārsteidzīgi – iemācieties vadīties pēc saprāta.

Dvīņi

Februārī-martā pāriem iespējamas grūtības. Liktenis liks pārbaudīt godīgumu, nevajadzētu slēpt informāciju no partnera vai pieņemt lēmumus bez viņa. Vientuļie Dvīņi 2024. gadā bieži dosies uz randiņiem. Strādājiet pie savas pašcieņas un stila, un viss izdosies.

Vēzis

Gadu ieteicams sākt ar veco kļūdu un slikto ieradumu labošanu. Nebaidieties atvērties savam partnerim un runāt par savu pieredzi. No vasaras vidus attiecībās gaidāms jauns raunds, kas piešķirs dzirksti un atgriezīs agrāko kaisli.

Lauva

Jūsu pievilcīgums pretēja dzimuma acīs ievērojami pieaugs. Jums būs viegli sazināties ar jauniem cilvēkiem un tos iepazīt tuvāk. Neprecētajām Lauvām nevajadzētu pārāk aizrauties ar flirtu un pārāk drīziem randiņiem. Izvēlieties kvalitāti, nevis kvantitāti.

Jaunava

Tiksiet uzklausīts, un Visums jums dāvās patiesu mīlestību. Visticamāk, tikšanās notiks negaidīti, taču emocijas būs patiesas. Precētās Jaunavas var sagaidīt mierīgu attiecību attīstību, bez sarežģītiem pārbaudījumiem.

Svari

Gads jūs priecēs ar patīkamu stabilitātes sajūtu un pārliecību par partneri. Vientuļajiem Svariem no aprīļa līdz maijam būs daudz tikšanos un jaunu paziņu. Vasarā starp jums un kādu cilvēku, visticamāk, uzliesmos dzirkstele. Attīstiet lietas pakāpeniski, nesteidzieties pārāk daudz.

Skorpions

Vientuļajiem Skorpioniem ir lieliska iespēja satikt dvēseles radinieku vecu paziņu lokā. Zvaigznes neiesaka iesaistīties virtuālos romānos. Uzticieties tikai īstām sajūtām un tikšanās reizēm. Iemācieties pieņemt cilvēku ar visiem viņa trūkumiem, taču neieciklējaties uz tiem.

Strēlnieks

Ja jums kā pārim jau ir vairāku gadu stāžs, iespējams, vēlēsities apdomāt laulāšanos. Labs gads saderināšanās vai kāzu rīkošanai. Vientuļie Strēlnieki vasarā jutīsies kā romantiskā filmā. 2024. gadā nav ieteicams atjaunot vecās attiecības.

Mežāzis

Nākamajā gadā esiet pēc iespējas atvērtāks savam partnerim. Biežāk pārrunājiet jautājumus, kas jūs satrauc. Neklusējiet par savām bailēm vai aizvainojumiem – sirsnība tikai stiprinās jūsu attiecības. Taču atzīstoties esiet taktisks, lai neaizvainotu partnera jūtas.

Ūdensvīrs

Jūs lieliski saglabājat līdzsvaru starp jūtām un saprātu, kas palīdz uzturēt siltas un uzticamas attiecības pārī. Vientuļie Ūdensvīri necietīs no uzmanības trūkuma. Nedodiet divdomīgus mājienus, ja nevēlaties, lai romantika turpinātos.

Zivis

2024. gadā jūsu attiecībās gaidāmi drāmu periodi – kaislības virmos, emocijas kļūs mežonīgas, pabīdot citas lietas malā. Esiet godīgi pret sevi. Runājiet ar savu partneri un pārrunājiet, vai redzat nākotni kopā, vai arī labāk būtu katram iet savu ceļu.

Lasiet arī: Dziedātājs Rutulis atsakās pie apģērba piespraust sarkanbaltsarkano lentīti

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube