Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 24. līdz 30. novembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Darbs. Labi atpūties un pozitīvas enerģijas piepildīts spēsi izpildīt ieplānotos darbus vislabākajā veidā. Neliels pielikums pie algas radīs novērtējuma sajūtu. Attiecībās nāksies daudz prātot par to, kā labiekārtot savu dzīvesvietu tā, lai visiem ir labi.

Vērsis

Būs jāpalaiž prom visas vecās lietas un principi, lai tu nonāktu labākā vietā. Iesaistoties kādā projektā, kas saistīts ar pārdošanu, gūsi diezgan labu peļņu. Nesaki nē, pirms neesi izsvēris to, ko iegūsi pasakot, jā. Izvairies no naudas aizdošanas paziņām un attāliem radiniekiem.

Dvīņi

Būsi pretimnākošs sadarbībai ar kādu atpazīstamu kompāniju. Komunikācijas prasmes būs tavs vērtīgākais trumpis ienākumu gūšanā. Kā sarunāsi, tāda būs arī peļņa. Attiecībās neizmukt arī no karmiskajiem parādiem vai tieši apbalvojumiem pēc nopelnītā.

Vēzis

Lielāku elastību izrādīsi attiecībā uz pienākumiem, kuri nav sagādājuši prieku, taču šonedēļ tu uz to paraudzīsies no cita skatu punkta. Izvairies no sīkām ķildām darba kolektīvā, kas saistītas ar kādu pasākumu. Izdevumi būs par plānoto ārzemju braucienu.

Lauva

Labas ziņas tiks saņemtas par darba iespējām tieši tiem, kuri ir daba meklējumos. Labs honorārs par paveikto radīs prieku. Būs jāizvērtē, vai plānotais pirkums tev patiešām ir vajadzīgs. Spraigu sarunu un emociju iespaidā nav vēlams pieņemt pārdrošus lēmumus.

Jaunava

Pamainot savu attieksmi pret kādu situāciju darba vietā, redzēsi, ka tā atrisinās. Nāksies mainīt darbu gaitu. Atliec uz vēlāku to, kas nerit tik raiti. Ķeries klāt tiem darbiem, ko vari paveikt šodien – viegli un bez aizķeršanās. Labas peļņas iespējas tiks saskatītas ārvalstīs.

Svari

Vērtīga atzinība no priekšniecības puses mudinās doties sasniegumu virzienā vēl augstākā līmenī. Izdarītā izvēle par mācībām būs pareiza. Nav vēlams izdot lielākas naudas summas par dāvanām, kas tiek iegādātas pieklājības pēc.

Skorpions

Pateicoties tavam spītam un pārliecībai, ka viss neiespējamais var kļūt iespējams, tu jau gandrīz esi kalna virsotnē. Izvērtēsi, to kur tu tērē un par ko maksā. Nesaskaņas par naudu var rasties ar radiniekiem vai ģimenes locekļiem. Attiecībās paskaties uz notiekošo no priecīgāka skatu punkta!

Strēlnieks

Spožs laiks ir iestājies tavā profesionālajā darbībā. Uzmanības apliecinājumi par tavu veikumu ļaus starot priekā. Esi pārliecināts savās izvēlēs un neskaties atpakaļ pat tad, ja ir radusies šaubu ēna. Labas peļņas laiks gaidāms tiem, kuri darbojas ar izglītošanu saistītās jomās.

Mežāzis

Darba piedāvājumi nāks gluži vai viens aiz otra. Tiks pieņemts pareizais lēmums attiecībā uz sadarbības uzsākšanu. Dodoties darba komandējumos, rēķinies ar papildus pārbaudēm. Izdevies būs darījums saistībā ar transportlīdzekļa iegādi. Parādīsies kāds cilvēks no tavas pagātnes.

Ūdensvīrs

Tiks piedāvātas iespējas doties mācīties, lai celtu savu kvalifikāciju. Tiks paveikts daudz vairāk, nekā esi no sevis gaidījis. Samazināsies izdevumi, jo atskārtīsi, ka par kaut ko tiek pārmaksāts. Saņemsi patīkamu dāvanu. Attiecībās smieklīgi pārpratumi radīsies par svētku plānošanu.

Zivis

Gūtās atzinības par tavu darbu neļaus atslābt, bet gan mudinās censties vēl vairāk. Mīļus vārdus saņemsi no saviem klientiem. Būs jūtama finansiāla augšupeja par kādu veiksmīgu darījumu. Attiecībās došanās ceļojumā uz ārzemēm kopā ar mīļoto cilvēku būs romantisku sajūtu caurvīta.

Lasiet arī: «Viņam vispār nevajadzētu eksistēt» – hiromants analizē Putina plaukstu

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube