Aleksandrs Lukašenko un Vladimirs Putins. Foto: Instagram @russian_kremlin

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ieradies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, lai piedalītos Kolektīvās drošības līguma organizācijas samitā. Krievijas mediji publicējuši video, kurā redzams, kā Krievijas diktators atstāj lidmašīnu. Taču komentētāji norāda uz vairākiem dīvainiem momentiem videoierakstā, secinot, ka Krievijas prezidenta vietā ieradies viņa dubultnieks.

Pēc interneta lietotāju domām, Minskā ieradās Putina galvenais dubultnieks, kurš tautā tika saukts par Vasiliču. Šis “viltus” Putins uzvedas pārāk dzīvīgi, turklāt – Krievijas prezidentam pilnīgi neraksturīgi – neietur distanci un spiež visiem roku, vēsta Unian.

Turklāt Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko pat neieradās lidostā sagaidīt Putinu. Tāpat līdzās Putinam nebija apsarga ar koferi, kurš viņu pastāvīgi pavada svarīgos pasākumos.

Kā vēsta Krievijas mediji, uz padomes sēdi pulcējas arī Kazahstānas prezidents Kasims Žomarts Tokajevs, Kirgizstānas prezidents Sadirs Japarovs un Tadžikistānas prezidents Emomali Rahmons. Savukārt Armēnijas pārstāvji uz sēdi neieradās, iepriekš lūdzot svītrot no darba kārtības jautājumu par palīdzību savai republikai.

Kā atzīmē Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītājs Kirils Budanovs, Krievijas prezidents Vladimirs Putins izmanto vismaz trīs dubultniekus. Mediji jau ne reizi vien rakstījuši, ka īstā Krievijas diktatora vietā uz dažādiem pasākumiem tiek sūtīts dubultnieks, bet pats Putins tikmēr it kā atrodoties bunkurā.

No 1:02 min:

Jau vēstīts, ka oktobra nogalē paklīdušas anonīmu “Telegram” kanālu izplatītas baumas, ka Putins ir miris un viņa vietā visus prezidenta pienākumus veic dubultnieks.

Lasiet ari: Kaislības virmos! Mīlestības horoskops 2024. gadam

“Trešdienas, 26. oktobra pēcpusdienā Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselības stāvoklis sāka strauji pasliktināties. Ap pulksten 20.00 pēc Maskavas laika dežūrārsti izsauca papildu ārstu brigādi, kas pēc ierašanās piecpadsmit minūšu laikā sāka prezidenta reanimāciju, līdz tam laikam Putina stāvoklis bija kļuvis kritisks. Plkst. 20.42 pēc Maskavas laika ārsti pārtrauca reanimāciju un konstatēja prezidenta nāvi,” iepriekš vēstīja “Telegram” kanāls “Generall SVR”.

“Generall SVR” ir viens no noslēpumainākajiem “Telegram” kanāliem Krievijā, kas regulāri publicē informāciju par Putinu un viņam tuvāko cilvēku loku. Minētais kanāls arī izplatījis informāciju par Putina nedziedināmajām slimībām. Tiek uzskatīts, ka tas pieder bijušajam Ārējās izlūkošanas dienesta ģenerālim.

“Sarunas par proputiniskās elites pārstāvju koalīcijas izveidi Nikolaja Patruševa vadībā ir gandrīz pabeigtas, lai saglabātu pašreizējo režīmu un izmantotu Putina dubultnieku prezidenta tēlā. Bet!!! Ja Putinam dzīvam esot, bez problēmām varēja izmantot dubultnieku, ārkārtējos gadījumos uzrādot īsto Putinu, tad pēc viņa (Putina) nāves jebkurš mēģinājums nodēvēt dubultnieku par prezidentu ir uzskatāms par valsts apvērsumu!” ziņoja “Generall SVR”.

Īsi pirms prezidenta nāves, kad jau bija skaidrs, ka viņš mirst, tika apsvērts variants Putinu ievietot medicīniski izraisītā komā, tādējādi saglabājot “svaigu līķi”, lai pēc tam, kad ir skaidri noteikts pēctecis un pārņemta vara, varētu sabiedrībai prezentēt “svaigi mirušo” Putinu, taču šis variants iestājušās nāves dēļ atkrīt, un šobrīd tiek lemts, kā rīkoties tālāk, vēstīja “Generall SVR”.

Lasiet arī: Izpostīta pazudušās Annas Jansones mirušās meitiņas kapu kopiņa

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube