Matīss Gredzens un Kaspars Gendvils. Publicitātes foto

Pašmāju šovā “Lauku sēta” spraigā un sīvā cīņā par desmitās sezonas uzvarētāju kļuva jelgavnieks Kaspars Gendvils jeb Šarmantais, kurš izcīnīja šova laikā nopelnīto naudas balvu –  9500 eiro, otrajā vietā atstājot ventspilnieku Matīsu Gredzenu.

Šova finālā startēja divas dāmas – šova visu laiku vecākā dalībniece Anita un jaunākā dalībniece Alise Emīlija, kā arī trīs kungi – ventspilnieks Matīss, jelgavnieks Kaspars un aizputnieks Jānis, kurš, kā izrādījās, ir Alises Emīlijas radinieks, informē šova veidotāji.

Arī pēdējā nedēļā “Lauku sētā” turpinājās negaidīti pārsteigumi – ciemos pie dalībniekiem, turklāt ar piņķerīgiem fināla uzdevumiem, ieradās iepriekšējo sezonu saimnieces un saimnieki. Viņi finālistiem sagatavoja āķīgus uzdevumus, kuros bija jāpielieto gan veiklība un izveicība, gan ass prāts, kā arī zināšanas par “Lauku sētu”. Pirmā no cīņas izkrita Alise, kurai nepaveicās ar darba instrumenta atrašanu dubļu placī. Bet no spēles, kas saistīta ar zināšanām par “Lauku sētas” aizvadīto sezonu saimniekiem, izstājās Anita.

Tālāko cīņu pusfinālā turpināja Jānis, Šarmantais un Matīss. Jāni cīņas laikā piemeklēja veselības problēmas, bet viņš nenogurdināms turpināja cīnīties par čempiona titulu. Klasiskajā “Lauku sētas” uzdevumā – ugunskura aizdedzināšanā vislabāk veicās Šarmantajam, kurš kopā ar Matīsu nonāca finālā.

Spraigie pārbaudījumi noslēdzās ar uzdevumu, kas jau kļuvis par šova fināla tradīciju – atrast īsto atslēgu, ar kuru iespējams atvērt dārgumu lādi, un šajā uzdevumā veiksme bija Kaspara pusē, viņam kļūstot par  desmitās jubilejas sezonas uzvarētāju un galvenās balvas – 9500 eiro – ieguvēju.

Lasiet arī: Aizvadīta, iespējams, šogad pēdējā pazudušās Annas Jansones meklēšanas «operācija»

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube