Oleksijs Arestovičs un Volodimirs Zelenskis. Kolāža. Foto: Gatis Dieziņš, Aizsardzības ministrija/Flickr un Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja/Flickr

Ja prezidenta vēlēšanas nākamgad notiks, tad tikai rudenī, pārliecināts ukraiņu astrologs Vlads Ross, lūgts sniegt prognozi attiecībā uz vēlēšanām un nākamo valsts vadītāju.

Kā zināms, pašreizējais prezidents Volodimirs Zelenskis amatu ieņem kopš 2o19. gada 20. maija, un nākamgad viņa pilnvaru termiņam būtu jābeidzas, taču arvien biežāk izskan runas, ka kara dēļ prezidenta vēlēšanas varētu tikt pārceltas uz vēlāku laiku.

“Kas attiecas uz prezidenta amatu, vienīgais cilvēks, kurš šajā vietā atradās desmit gadus, bija [Leonīds] Kučma. Un tas bija tikai tāpēc, ka viņa sāncensis bija komunists. Neviens negribēja izvēlēties komunistu, tāpēc izvēlējās Kučmu. Pārējie nostrādāja piecus gadus un Volodimirs Zelenskis nebūs izņēmums. Es jau visur esmu paziņojis, ka Valērijs Zalužnijs būs nākamais prezidents,” tā portālam Unian norāda Ross.

Viņš gan piebilst, ka var rasties situācija, ka Zelenskis atkal kandidē prezidenta vēlēšanās, un šajā gadījumā Zalužnijs viņam piekāpsies. Zalužnijs ir Ukrainas ģenerālis, bet kopš 2021. gada 27. jūlija – Ukrainas bruņoto spēku virspavēlnieks.

Pēc astrologa domām, Oleksijs Arestovičs nekļūs par Ukrainas prezidentu un ar savu partiju pat neiekļūs parlamentā. “Viņa politiskais liktenis ir līdzīgs Nadeždas Savčenko liktenim. Ļoti augstu lidoja un ļoti zemu krita. Par Arestoviču cilvēki jau visu sapratuši,” tā astrologs, piebilstot, ka Arestovičs šobrīd atrodas ASV, un kā liecina viņa rīcībā esošā informācija, neatgriežas Ukrainā, jo viņu tur gaida pavēste nosūtīšanai uz fronti.

Arestovičs ir politiskais un militārais komentētājs, bijušais Ukrainas prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks, šo amatu zaudējot 2023. gada 17. janvārī pēc tam, kad paziņojis, ka Krievijas raķetes ietriekšanos dzīvojamā ēkā Dņipro izraisīja Ukrainas pretgaisa aizsardzības pretuzbrukums.

Lasiet arī: Runā, ka patversmē nonācis Muižnieces suns; eksministre izvairīga

Leonīds Kučma bijis Ukrainas prezidents no 1994. līdz 2005. gadam.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube