Imants Parādnieks. Foto: Ernests Dinka, Saeimas Kanceleja/Flickr

Kamēr Imanta Parādnieka draudzene Lita Trakina auklē nupat dzimušo meitiņu, politiķa astoto bērnu, viņš pats ar īsto sievu apmeklē režisora Dž. Dž. Džilindžera filmu “Ekstāze”, kas veidota pēc Karīnas Račko erotiskā romāna motīviem, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Kā vēstīts, nesen pasaulē nācis Parādnieka un viņa 18 gadus jaunākās draudzenes trešais kopīgais bērns. Izdevums novērojis, ka politiķa likumīgā sieva Dina Parādniece, neskatoties uz nesenajiem notikumiem, filmas pirmizrādes pasākumā līdzās dzīvesbiedram pašpārliecināti smaidīja. “Rūdījums viņai ir vērā ņemams, jo šis ir jau ceturtais bērns, ko 37 laulības gadu laikā vīrs sarūpējis citai sievietei,” raksta žurnāls.

Jautāta, kā spēj emocionāli pieņemt un izturēt laulātā drauga dubulto dzīvi, Parādniece īsi pirms trešā ārlaulības bērna dzimšanas, 2018. gada izskaņā, žurnālam “Kas Jauns” atbildēja ar nopūtu: “Viegli nav. Bet ģimene ir svarīga. Līdz ar to ir tā, kā ir, un viss.” Vaicāta, kāds ir trakākais vārds, kurā Imantu ir nosaukusi, saņemot vēsti par kādu no pēdējiem ģimenes pieaugumiem, viņa neslēpj: “Mēs parasti nelamājamies. Es klusēju. Ļoti ilgi. Ja es nerunāju, tas nozīmē, ka viss ir slikti…” Savukārt uz jautājumu, vai ir pieņemts stingrs lēmums nešķirties un sasniegt zelta kāzas, Parādnieka kundze izdevumam atbildēja: “Dzīve rādīs. Cik ilgi nervi turēs…”

Tikmēr pats Parādnieks uzskata, ka nav vainīgs, ja vienlaikus mīl abas sievietes. Viņš arī neuzskata, ka krāpis savu oficiālo sievu un uzvedies amorāli, ļaujoties attiecībām ar trīs jaunāko bērnu māti.

No sievas Dinas politiķim ir četri bērni – Hārdijs, Anete, Imants un Rihards, turklāt vecākie bērni saviem vecākiem jau sarūpējuši vairākus mazbērnus. No kādreizējās mīļākās Janas, ko Imants mēdza pat publiski dēvēt par savu otro sievu, viņam ir dēls Helvis. Tagadējā ārlaulības draudzene Lita pirmo bērnu Reinardu politiķim dzemdējusi 2016. gada oktobrī. Savukārt 2018.gada decembrī abi kļuva par vecākiem meitai Adelīnei, bet šā gada novembrī sagaidīja meitu Sibillu.

Jau vēstīts, ka Rīgas Dzemdību namā nesen pasaulē nāca politiķa, bijušā Demogrāfisko lietu centra vadītāja Imanta Parādnieka astotais bērns – meita, kurai dots vārds Sibilla.

Meita dzimusi Parādnieka un viņa mīļotās sievietes ierēdnes Litas Trakinas ģimenē, un ir politiķa trešā meita. Mazulītei vārds dots par godu latviešu dzejniecei, rakstniecei Vizmai Belševicai un viņas autobiogrāfiskajam darbam “Bille”, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Parādnieks žurnālam stāsta, ka mazulītes nākšanai pasaulē bija neliels ekstrēms piesitiens: “Mums ar Litu un diviem mazākajiem bērniem bija iepriekš sarunāta fotosesija. Un sanāca tā, ka kopš brīža, kad devāmies prom no fotostudijas, pagāja vien divas stundas un 22 minūtes, līdz Sibilla nāca pasaulē.”

Imanta un Litas attiecībās Sibilla ir trešais bērns, vecākais ir septiņus gadus vecais Reinards, un arī četrgadniece Adelīne. “Tagad arī Lita ir “Goda ģimenes” mamma. Man šis statuss kā vismaz triju bērnu līdz 24 gadu vecumam apgādniekam pēc gada noslēgtos. Nu esmu nodrošinājis, ka šis valsts VIP statuss būs vēl ilgi,” izdevumam saka Imants, kurš šogad nosvinēja 55. dzimšanas dienu.

Attiecībās ar sievu Dinu viņam dzimuši četri bērni – Hārdijs (36), Anete (33), Imants (29) un Rihards (21). Kopīgi audzinājuši arī Imanta bērnu Helvi, kuram ir 22 gadi.

“Demogrāfijas lietā par savu veikumu es teiktu:  “Cienīgi.” Esmu devis savu pienesumu tautas ataudzē gan valstiski, gan arī personiski,” tā Imants.

Jautāts, vai šis būs pēdējais bērns, Imants Parādnieks nosmej: “Manuprāt, nu jau ar uzviju esmu izpildījis savu misiju. Ja dzimstības rādītāji valstī krītas, bet valdošā partija ir tuvredzīga un nevēlas valstiski realizēt mērķtiecīgu tautas ataudzes stratēģiju, tad jādod sava artava ne tikai ar ģimeņu atbalsta pasākumu izstrādi un to ieviešanas panākšanu, bet arī personīgi. Jaunībā mans vēlmu uzstādījums bija – pieci seši bērni. Nu ir astoņi. Likās jau, ka septiņi būs gana, bet Dieviņš lēma citādi, un esmu par to laimīgs. Vienmēr esmu teicis, ja ģimenē ir trīs, četri, pieci bērni, tad katru nākamo bērnu tā īsti nemaz nejūt, taču mīlestības pieplūdumu gan,” izdevumam norāda politiķis.

Lasiet arī: Gar valsts autoceļiem sāk uzstādīt ceļazīmes lībiešu un latgaliešu rakstu valodā

Viņš uzsver, ka ar bērnu audzināšanu esot nodarbojies vienmēr, un redz to kā jēgpilnu dzīves sastāvdaļu.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube