Foto: Pexels

Šonedēļ laikapstākļi būtiski nemainīsies – visu nedēļu laiks saglabāsies auksts, naktīs vietām termometra stabiņam noslīdot zem -15 grādu atzīmes.

No nedēļas vidus, pastiprinoties plašam anticiklonam, laiks kļūs sausāks un sniega segas biezums būtiski Latvijā vairs nepalielināsies, taču jaunnedēļ, līdz ar siltākas gaisa masas ieplūšanu valstī, tā vietām kusīs, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Nedēļas vidū, paaugstinoties atmosfēras spiedienam, caur mākoņiem vietām izsprauksies saule un nokrišņi mitēsies – ja naktī uz trešdienu atsevišķos rajonos vēl nedaudz uzsnigs, tad dienas laikā, kā arī ceturtdien, 7. decembrī, būtiski nokrišņi nav gaidāmi.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu puses vējš, kura ietekmē dažviet diennakts tumšajās stundās sabiezēs migla. Termometra stabiņš naktīs jau lielākajā valsts daļā noslīdēs līdz -7…-13 grādu atzīmei, taču vietām, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra būs vēl par dažiem grādiem zemāka. Gaisam neiesilstot vairāk par -1…-7 grādiem, arī diennakts gaišajās stundās laiks saglabāsies auksts.

Lasiet arī: Kamēr draudzene auklē jaundzimušo, Parādnieks ar īsto sievu apmeklē Džilindžera Ekstāzi

Darba nedēļas pēdējās dienās saglabāsies līdzīgi laika apstākļi, taču tās izskaņā sāks pazemināties atmosfēras spiediens un pastiprināsies ciklona ietekme, līdz ar to nākamās nedēļas sākumā sauso un auksto laiku nomainīs nokrišņiem bagātāks un siltāks laiks.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube