Foto: Pexels

Sociālo tīklu lietotājus satraucis internetā publiskots video, kurā Rīgas centrā manāmas žurkas, kas siro gar atkritumu konteineriem un uz apsnigušo ielu fona ir jo īpaši labi pamanāmas. Lai gan daļa interneta lietotāju domā, ka tas pieder pie lielpilsētu ikdienas, citi uzsver, ka neko tādu līdz šim nav redzējuši, un tas nav pieņemami.

“Rīgas nākamais līmenis! Neko tādu līdz šim tur nebiju redzējis, ir vēl kur krist. Bieži vien virmo doma – manos skolas gados, krustām šķērsām izbraucis Rīgu, tik lielu sūdu 90-tajos nebija manīts. Apturiet mani, ja man nav taisnība!” sociālajā tīklā “X” raksta kāds lietotājs, publiskojot minēto video.

“Tas tāpēc, ka lielās pilsētās ar to ir ļoti grūti cīnīties, ir jābūt arī nedaudz reālistiskam, nevis par utopiju sapņot,” uzskata kāds no sociālā tīkla lietotājiem. Šāda mierpilna attieksme gan sadusmo citus, kam nešķiet pieņemami, ja pa galvasspilsētas ielām “blandās” žurkas.

“Blec, nu šito loģiku es nesaprotu. Pilsētā miskaste un žurkas bariem nēsājas apkārt, bet cilvēkiem tāds: “čilllax, Romā un Parīzē ar tā ir”. Kas tā par sušķu leģitimizēšanu. Itālijā sabiedriskas tualetēs poda brille ar reti kur. Raujam tak nost,” dusmojas kāds “X” lietotājs.

Tikmēr sociālā tīkla lietotājs Rolands Lebuss joko: “30 centi par žurku un Rīgas dome no nožmiegtu žurku piegādātājiem nevarēs atļauties…”

Lasiet arī: Ko nesīs koka Pūķis? Austrumu horoskops 2024.gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: centrsRīgažurkas

youtube icon
Abonēt youtube