Foto: Pexels

Koka pūķis — 2024. gada pavēlnieks — ir spēcīgs un diezgan sarežģīts radījums. Viņš ir vienlīdz spējīgs gan uz pozitīvām, gan negatīvām darbībām, tomēr abos gadījumos viņu vada godīgi un patiesi nodomi, ko diktē objektīvi apstākļi un viņa paša pieklājības un pašcieņas izjūta. 2024. gadā jāvadās tieši pēc šiem principiem, lai izpelnītos Pūķa labvēlību un izvairītos no viņa dusmām, norāda astrologi.

Pūķa gads sāksies 2024. gada 10. februārī un beigsies 2025. gada 28.janvārī,  vēsta Predskazanije.

ŽURKA 

Austrumu horoskops 2024. gadā Žurkām sola daudz. Gada patrons Pūķis šīs zīmes pārstāvju dzīvē var radīt procesus, kas iznīcina pazīstamo, iedibināto kārtību, kas, iespējams, iepriekš šķita nesatricināma, bet vairumā gadījumu notikušā sekas kļūs par pamatu jaunām perspektīvām un fundamentālām pozitīvām pārmaiņām. Pūķa gads Žurkām atnesīs daudz notikumu, šīs zīmes pārstāvjus sagaida daudz satraukuma un emociju. Taču tas viss Žurkām nāks par labu, jo īpaši tāpēc, ka būs daudz iespēju demonstrēt savu attapību, gatavību uzņemties saprātīgu risku, kā arī radošumu. Kopumā ikdienā Žurkām ieteicams, pirmkārt, koncentrēties uz lietām, kas tiek darītas “šeit un tagad”, otrkārt, apņēmīgi sasniegt to, kas tiek uzskatīts par vitāli svarīgu sev, treškārt, būt maksimāli vērīgam pret visu, kas var kalpot kā norāde uz jaunām iespējām un izredzēm.

VĒRSIS 

Vēršiem nevajadzētu paļauties uz pārāk lielu Pūķa palīdzību. Šāds gada patrons neļausies šīs zīmes pārstāvju iegribām un iecerēm. Taču Vērša enerģijas pietiek, lai viņš pats tiktu galā ar savām bažām un problēmām, ja vien Pūķis apzināti netraucēs, un šādas briesmas, visticamāk, neradīsies. 2024. gadā Vērsim vēlams pieturēties pie vairākiem šī gada noteikumiem. Pirmā lieta ir nerunāt pārāk daudz. Klusums  2024.gadā, visticamāk, noderēs vairāk nekā runīgums un emocionāla atklātība. Otrā lieta ir spēja realizēt savu radošumu. Treškārt, jābūt ar entuziasmu un iniciatīvu. Šīs īpašības palīdzēs pārvarēt šķēršļus, kas rodas dzīves ceļā, kā arī, ja nepieciešams, pieņemt kaut ko jaunu, kas vēlāk kļūs par pastāvēšanas būtisku sastāvdaļu.

TĪĢERIS 

Pūķis nav liels Tīģera cienītājs, bet nav arī pamata runāt par naidīgumu. Aptuvenais abu attiecību scenārijs ir šāds: gada pavēlnieks vispirms novēros, uz ko Tīģeris ir spējīgs bez viņa atbalsta, un pēc tam izlems, vai vēlas tam sniegt palīdzību. Pūķim var pat ienākt prātā Tīģerim pasniegt kādu mācību, taču Tīģerim nav jābaidās no lieliem gada patrona esperimentiem. Kopumā 2024.gads solās būt interesants un notikumiem bagāts laiks – daži no tiem var pat izrādīties nozīmīgi pagrieziena punkti. Turklāt pastāv liela iespēja, ka šīs zīmes pārstāvju nopelni pamazām gūs atzinību gada patrona Pūķa acīs, tāpēc viņš noteikti atbalstīs pasākumus, ko uzskatīs par patiesi noderīgiem.

TRUSIS / KAĶIS 

Truša attiecības ar Pūķi ir vairāk labas nekā sliktas, taču abi nav ideāli draugi, tāpēc abu starpā var rasties nesaskaņas. Gada aizbildnis Pūķis lielas grūtības nesagādās, par to šīs zīmes pārstāvji var būt droši. Trušiem/Kaķiem 2024. gads solās būt, no vienas puses, “astes” ievilkšanas periods (dažādās nozīmēs), bet, no otras puses, laiks jaunam sākumam viņu dzīvē. Pūķis netraucēs ne vienā, ne otrā gadījumā. Turklāt Trusis/Kaķis var paļauties uz emocionālās gaisotnes uzlabošanos ap sevi, kas ir tiešs ceļš uz dažādu kontaktu nodibināšanu, kas pēc tam var būt ļoti noderīgi vai ārkārtīgi patīkami un sniegt maksimālu komfortu.

PŪĶIS 

Pūķis, protams, nekļūs pats sev par ienaidnieku, tomēr šīs zīmes pārstāvjiem ir jāsaprot, ka 2024. gads jāvelta nevis atpūtai vai nepārtrauktas baudas meklējumiem, bet gan svarīgām lietām, kas vēlāk kļūs par pamatu lielākai labklājībai. Slinkums un avantūrisms šajā gadā Pūķiem noteikti nav ieteicams. Jebkura prettiesiska rīcība, kā arī mēģinājumi uzvesties ētiski neglīti, var radīt daudz būtiskākas sekas nekā parasti. Tajā pašā laikā pozitīvs uzvedības modelis noteikti nesīs iespaidīgus rezultātus. 2024. gadā šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu pārskatīt savas prioritātes, taču var izrādīties, ka ar tām viss ir kārtībā un nekas nav jāmaina. Ja prioritāšu pārskatīšana būs būtiska un savlaicīga, Pūķi sajutīs, ka viņu dzīvē ir ieplūdusi jauna spēcīga radošo enerģiju straume, kas ļaus veikt taustāmu lēcienu uz priekšu. Tas var notikt jebkurā dzīves jomā, un, visticamāk, tas notiks tieši tajos jautājumos, kas ir vissvarīgākie katram no Pūķiem.

ČŪSKA 

Pūķis būs gatavs palīdzēt Čūskām, taču tikai atsevišķos aspektos. Piemēram, viņš noteikti novērtēs Čūsku reakcijas ātrumu uz problēmām, kas rodas dzīvē. Tieši vai netieši Pūķis noteikti mudinās iesaistīties procesos, kas notiek ar šīs zīmes pārstāvjiem un ap viņiem. Lielākā daļa Čūsku var sagaidīt būtiskas pārmaiņas savā dzīvē, turklāt tas var attiekties uz dažādām sfērām. Un, starp citu, lielākoties tām būs pozitīva nozīme. Īstenojot pārmaiņas, Čūskām vajadzētu pievērst maksimālu uzmanību savai intuīcijai, vienlaikus atceroties nepieciešamību pēc racionālas pieejas lēmumu pieņemšanā, izslēdzot  emocionālu reakciju uz notiekošo.

ZIRGS 

Zirgs un pūķis nav ideāli partneri, taču gada aizbildnim Pūķim īpašu pretenziju pret Zirgiem nav, tāpēc viņi var droši kalt personīgos plānus 2024. gadam. Turklāt šīs zīmes pārstāvji var paļauties uz to dzīves grūtību atrisināšanu, kas radīja neērtības pagātnē vai ir diskomforta pamatā tagadnē. Zirgi var savu problēmu risināšanai izmantot neparastas metodes vai vismaz tādas, kuras viņiem iepriekš nav nācies pielietot. Cita starpā Zirgiem savā ikdienā vajadzētu ielaist visu jauno ikvienā no jomām, visu laiku paturot šo ieteikumu prātā.

KAZA 

Kaza un Pūķis kā pāris ir tālu no ideālas saskaņas, tomēr apmierinoša saprašanās starp abiem noteikti ir iespējama, lielā mērā pateicoties Kazas apdomībai un gudrībai. Pūķis kā gada aizbildnis šīs zīmes pārstāvjiem neradīs nepārvaramas problēmas un dažos gadījumos izrādīsies pat kā asistents. Lielākajai daļai Kazu 2024. gads solās būt samērā stabils laiks bez lieliem satricinājumiem. Lai gan, no otras puses, nevajadzētu rēķināties arī ar grandioziem sasniegumiem. Kazu galvenais uzdevums būs nepalaist garām veiksmīgas iespējas, kas ļaus izveidot noteiktu drošības tīklu nākotnei. Turklāt Kazām vajadzētu atcerēties, ka viņu ikdienas uzvedības pamatprincipam ir jābūt diplomātijai un mērenībai visās izpausmēs.

PĒRTIĶIS 

Pērtiķim un Pūķim ir lieliska saderība – abi noteikti spēs atrast kopīgu valodu un saprasties. Tāpēc šīs zīmes pārstāvji no 2024. gada var gaidīt daudz. Tomēr Pērtiķi dažreiz grēko ar vieglprātību, tāpēc var zaudēt daļu no šī potenciāla. Taču droši vien pietiks arī ar to, ko viņi spēs – pareizāk sakot, gribēs – aptvert un apgūt, lai būtu apmierināti ar 2024. gadu. Pērtiķiem 2024. gadā nav ieteicams būt aizņemtiem ar daudzām lietām vienlaikus. Par galveno uzvedības noteikumu jākļūst piesardzībai, mierīgumam un konsekvencei. To ievērojot, var paļauties uz savu mērķu sasniegšanu, apmierinātību ar dzīvi, kā arī problēmu pārvarēšanu, kas nāk līdzi no pagātnes. Pērtiķiem jāatceras, ka viņu šarms un pievilcība šogad apkārtējos valdzinās jo īpaši.

GAILIS 

Gailis noteikti sadzīvos ar Pūķi. Šis pāris ir lielisks piemērs gandrīz ideālai savstarpējai sapratnei. Attiecīgi tas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji no 2024. gada var sagaidīt daudz. Lai gan, protams, lai apgūtu tās iespējas, kas Gaiļiem pavērsies, viņiem pašiem būs jāpieliek zināmas pūles. Kopumā 2024. gads šīs zīmes pārstāvjiem var sagādāt daudz prieka. Īpaši patīkams tas būs tiem, kam izdosies realizēt savus talantus (zināšanas, prasmes u.c.), kas iepriekš bija apslēpti. Atsevišķas neveiksmes Gaiļiem vajadzētu pārdzīvot mierīgi un ar pārliecību, ka tās ir īslaicīgas un pārvaramas.

SUNS

Pūķis nav īpaši draudzīgs pret suni, līdz ar to 2024. gads šīs zīmes pārstāvjiem nebūs mierīgākais un ērtākais laiks. Lai gan noteikti nav jābaidās no ievērojamiem negatīviem satricinājumiem, jo Pūķis tos kontrolēs. 2024.gads noteikti būs labs tiem Suņiem, kuri izvirzīs (vai jau ir izvirzījuši) ambiciozus mērķus. 2024. gadā noteikti nebūs garlaicīgi. Suņi, visticamāk, izdarīs daudzas impulsivitātes diktētas spontānas darbības, bet, no otras puses, tieši pateicoties Pūķim, viņi ‘šādi radīs sev pozitīvu pamatu nākotnei, kas ļoti noderēs turpmākajos gados.

CŪKA 

Cūka un Pūķis nav labākie astroloģiskie partneri, tomēr Cūkām nevajadzētu baidīties no Pūķa. Tieši otrādi. No 2024. gada var sagaidīt būtiskas pozitīvas pārmaiņas. Lai gan jāpatur prātā, ka dažas no tām radīs zināmas neērtības vai grūtības. 2024.gada laikā Cūkas bieži piedzīvos simboliskus brīžus un īpašas zīmes, kurām ideālajā gadījumā vajadzētu virzīt Cūkas uz pareizajām darbībām. Protams, ne visi šīs zīmes pārstāvji tās spēs ieraudzīt un vēl jo vairāk saprast, tomēr uz to noteikti ir jātiecas. Galu galā, tieši pateicoties šādām zīmēm, Cūkas dažādās savas dzīves jomās varēs atrast īsākos ceļus uz panākumiem.

Lasiet arī: Vēl gigantiskāks! Putina jaunais galds izraisa smieklu vētru soctīklos

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube