Igo. Foto: Ekrānšāviņš

Šajās dienās Latvijas radiostacijās sākusi skanēt dziedātāja Igo jaunākais veikums – dziesma “Ku-Kū”, kura iekļauta arī viņa Ziemassvētku koncerttūres “Patiešām priecīgi Ziemassvētki” programmā. Pirmais koncerts notiks jau šo piektdien, 15.decembrī, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “GORS”.

Dziedātājs par jauno dziesmu, kurai ir gan vārdu, gan mūzikas autors, saka: “Satiekot cilvēku, kurš nokļuvis savu fantāziju varā, mēs bieži nespējam pārtraukt viņa stāstu vai to apstrīdēt… Tāds ir dziesmas “KU-KŪ” vēstījums. Ar smaidu noklausies un nerunā pretī – tāpat neko nemainīsi. Un nevajag!”

Dziesma ierakstīta 2023.gada novembrī “Red Room” studijā. Dziesmas pavadījumu iespēlējis Igo ar dažādiem mūzikas instrumentiem – ukuleli, vijoli, akordeonu, perkusijām. Skaņu režisors un klavieru partijas izpildītājs ,– Edvards Broders.

“Vai es tiešām nevarētu kaut vai reizi dzīvē meiteni no tropiskajām salām karsti mīlēt? Vai es tiešām nevarētu kaut vai dzīves galā saņemties un vingrot katru rītu upes malā? Vai es tiešām nevarētu kaut vai reizi dzīvē visu skaidri zināt, nevis atkal tikai zīlēt? Vai es tiešām nevarētu kaut vai dzīves galā rūdīties un peldēt tā kā ronis bargā salā?” jaunajā dziesmā dzied Igo.

Koncerti “Patiešām priecīgi Ziemassvētki” notiks: 15.decembrī plkst.19.00 Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “Gors”; 17.decembrī plkst.18.00 Mārupes Kultūras namā; 19.decembrī plkst.19.00 Jelgavas Kultūras namā; 20.decembrī plkst.19.00 Salaspils kultūras namā “Rīgava”; 22.decembrī plkst.19.00 Lielvārdes Kultūras namā; 25.decembrī plkst.19.00 Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”; 26.decembrī plkst.19.00 Koncertzālē “Cēsis” un 29.decembrī plkst.19.00 Kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”.

Lasiet arī: Nākamvasar Jūrmalā uzstāsies krievu humorists Maksims Galkins

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: IgoKoncertiKu-kūPatiešām priecīgi Ziemassvētki

youtube icon
Abonēt youtube