Foto: Pexels

Visi cer, ka nākamais gads nesīs finansiālus panākumus. Kuru četru zodiaka zīmju pārstāvjiem 2024. gadā veiksies vairāk par citiem un ir lielas izredzes kļūt turīgiem, portālam Wday atklāj astroloģe Jeļena Očeretnaja.

Vērsis

Ja esat dzimis Vērša zīmē, apsveicam! 2024. gadā jums ir visas iespējas uzkrāt labu kapitālu un nodrošināt sevi ar elastīgu “drošības spilvenu” nākotnei. Tomēr nevajadzētu paļauties tikai uz zvaigznēm un neko nedarīt. Ir svarīgi saprātīgi pārvaldīt savu budžetu: ne tikai tērēt saprātīgi, bet arī mēģināt ieguldīt. Ja jau sen esat vēlējies sākt investēt, tad 2024. gads ir ideāls laiks šādiem centieniem. Nav ieteicams ieguldīt, vienalga, kur, bet tam pieiet apzināti. Varat pat uzzīmēt vēlmju karti, pierakstīt dienasgrāmatā savus finanšu mērķus gadam un vizualizēt tos. Investējiet tikai pārbaudītos uzņēmumos, un veiksme būs jūsu pusē!

Jaunava

2024. gads finansiāli būs veiksmīgs arī Jaunavas zīmē dzimušajiem. Praktiskumam un racionālai pieejai naudai šodien jākļūst par jūsu spēku. Nākamgad nauda var nākt no jauniem avotiem, tāpēc ir vērts pielikt visas pūles, lai tos atrastu. 2024. gads dāvās daudz iespēju ietaupīt, taču tas, vai jūs varat ietaupīt noteiktu summu, ir atkarīgs no jūsu informētības līmeņa. Ir pienācis laiks padomāt par to, kas jums varētu nest papildu ienākumus. Pievērsiet uzmanību praktiskām precēm un pakalpojumiem, kas nepieciešami mājsaimniecības vadīšanai, sadzīves piederumiem, medicīnas precēm, auto precēm un rezerves daļām – kaut kam, bez kā mūsdienu dzīvi grūti iedomāties vai kas to var ievērojami atvieglot. Ļoti iespējams, ka ienākumi, ko saņemsiet no šīm jomām, dubultos jūsu regulāros ienākumus.

Skorpions

Nākamais Pūķa gads Skorpiona zīmē dzimušajiem sola finansiālus panākumus. Taču situācija ir neviennozīmīga – atcerieties teicienu: “Nekad nevar zināt, kur to atradīsi vai kur pazaudēsi”! Tas precīzi atspoguļos jūsu finansiālo stāvokli 2024. gadā – nauda var nākt negaidīti, brīžos, kad tu par to nemaz nedomāsiet. Ja jau sen prātojat, kur investēt, pievērsiet uzmanību tām jomām, kuras ir pieprasītas krīzes apstākļos. Atcerieties, kā pašā pandēmijas sākumā visi steidzās pirkt griķus un antiseptiskos līdzekļus? Jums jārīkojas pēc šī principa – ieguldiet līdzīgos produktos. Labus ienākumus var dot arī apdrošināšana, apbedīšanas pakalpojumi un darbs ar metāllūžņiem.

Zivis

Vēl viena zīme, kuras pārstāvjiem 2024. gadā veiksies, ir Zivis. Jūsu dzīvē nabadzības un bagātības periodi var mīties viens pēc otra, un nākamgad gaidāms tieši bagātības periods. Atšķirībā no citu zodiaka zīmju pārstāvjiem, lai saņemtu naudas bonusu no Pūķa, jums nebūs smagi jāstrādā. Izturieties pret savu budžetu filozofiski, ar zināmu gudrību,  tā, it kā nauda jums nebūtu vajadzīga, un tad tā pati jūs atradīs! Ienākumus 2024. gadā var nest mākslas jomas, radošums, psiholoģija, fotografēšana.

Lasiet arī: «Es esmu redzējis visu» – Mārča Judža kaimiņš vairs nespēj klusēt

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube