Foto: Pexels

Jaunā gada priekšvakarā daudzi vairāk kā jebkad vēlas nedaudz piepacelt noslēpumainības plīvuru un uzzināt, kas gaidāms nākamā gada 365 (šoreiz 366) dienās. Atbilstoši astrologu prognozei, piecām zodiaka zīmēm 2024. gads pavisam noteikti nesagādās vilšanos, vēsta Wday.

Auns

2023. gadā tu tiešām centies un smagi strādāji, tāpēc tavas pūles pavisam drīz tiks atalgotas. Ja pēkšņi šķiet, ka esi burtiski finiša taisnē, bet nekādi nevari tikt pie uzvaras, nesatraucies. Zvaigznes sola, ka gada sākumā sajutīsi vēl nebijušu spēku uzplūdu, kas palīdzēs beidzot iegūt visu, par ko tik ilgi sapņoji. Vienīgais, ko ir svarīgi atcerēties, ir strādāšana pie savām kļūdām. Analizē savas kļūdas un netērē savu potenciālu velti, tad spēsi pārvarēt visus šķēršļus un gūt panākumus daudzās dzīves jomās.

Vēzis

Vai joprojām jūties slikti pēc amerikāņu kalniņiem, ar kuriem tik ilgi vizinājies pagājušajā gadā? 2024. gadā Fortūna beidzot nostāsies tavā pusē un pilnībā stabilizēs tās emocionālās svārstības, no kurām tu tik daudz cieti pēdējo 365 dienu laikā. Bet vai tas nozīmē, ka beidzot vari atpūsties un vienkārši peldēt pa straumi? Diemžēl nē. Janvārī tevi sagaida grūts darbs, kura mērķis ir iegūt drosmi un likvidēt  visus negatīvisma avotus savā dzīvē. Ja tas izdosies, drīz sagaidīsi dāsnu likteņa atlīdzību, kas palīdzēs pieņemt pārdomātus lēmumus un saglabāt sirdsmieru neatkarīgi no situācijas attīstības. Vislabvēlīgākais periods iestāsies aprīļa vidū, tāpēc gatavojies pamazām ielaist savā dzīvē pozitīvas tendences jau tagad.

Jaunava

Janvārī tevi pārņems dedzīga vēlme ļaut visam ritēt savu gaitu, taču astrologi aicina to nedarīt, jo tādā veidā novirzīsies no veiksmes, kas jau klauvē pie tavām durvīm. Uzkrāj spēkus jau tagad, jo 2024. gadā tev pavērsies daudz iespēju, kas ļaus beidzot sākt realizēt visu, ko esi iecerējis. Sapņo lielus sapņus un nebaidies izvirzīt grandiozus mērķus. Zvaigznes atzinīgi novērtēs šādu vērienu un drosmi, tāpēc sniegs arvien lielāku atbalstu. Galvenais ir biežāk ieklausīties savā sestajā maņā, jo tā tevi noteikti nepievils.

Skorpions

Tavs uzdevums nākamajam gadam: atrodi domubiedrus. Tev, neatkarīgam vientuļniekam, tas neizklausās iepriecinoši, bet tas ir nepieciešams, lai tu daudz vieglāk sasniegtu savus mērķus. Papildus visam mijiedarbība ar citiem cilvēkiem sniegs ne tikai noderīgu kontaktu jūru, kas nākotnē noderēs ne reizi vien, bet arī daudz pozitīvu emociju.  Veiksme noteikti tevi pavadīs, tāpēc 2024. gads ir ideāls jaunu projektu īstenošanai. Neaizmirsti, ka domas materializējas, tāpēc pārāk nedomā par neveiksmēm un grūtībām. Tu spēsi pārvarēt visu!

Zivis

Vai jau iztēlojies savu ideālo dzīvi un sāki spert soļus tās virzienā? Šobrīd ir īstais laiks rīkoties. Nākamais gads būs piepildīts ar spilgtiem mirkļiem. Tas notiks izvēļu (jā, būs jāiemācās tās izdarīt pašam), skaistuma un mīlestības paspārnē! Ja joprojām esi viens, gatavojies satikt savu dvēseles radinieku, bet laulāto Zivju dzīvē notiks diezgan daudz patīkamu brīžu, kas ļaus kļūt vēl tuvākam ar savu partneri. 2024. gadā gaidāmi daudzi veiksmīgi notikumi: karjeras izaugsme, finansiālā labklājība un daudzsološas izaugsmes iespējas. Paļaujies uz zvaigznēm, bet nepieļauj kļūdas arī pats. Atceries, ka panākumus var sasniegt tikai ar nopietnu centību.

Lasiet arī: Augusi slavenu latviešu ģimenē – kas ir Dzelzs vilka bundzinieka bijusī sieva Rūta Judze

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube