Foto: Pexels

Jaunais 2024. gads tiks aizvadīts Zaļā koka Pūķa paspārnē, kas nozīmē, ka ir svarīgi ievērot visus noteikumus un kanonus, lai nesadusmotu gada simbolu. Pēc ezotēriķu teiktā, ir lietas, pie kurām jāpieturas tieši Vecgada vakarā – tad veiksme un labklājība nepametīs, vēsta Unian.

Ezotēriķi uzskaita, ko nevajadzētu darīt Vecgada vakarā, lai mājās netiktu ienesta nelaime, piemēram, nevajadzētu pieļaut, ka Jaunais gads tiek sagaidīts netīrā un nesakārtotā mājoklī. Gada pēdējā dienā – 31. decembrī – nevajadzētu arī strīdēties un konfliktēt, kā arī svētku maltīti gatavot sliktā garastāvoklī. Tāpat Vecgada dienā būtu jāizvairās no rokdarbiem, apģērba lāpīšanas, tīrīšanas un savešanas kārtībā – labāk to darīt iepriekš. Visiem ēdieniem, ko plānojat likt svētku galdā, jābūt pagatavotiem labā noskaņojumā, pretējā gadījumā gada simbolu aizskars jūsu negatīvā enerģija.

Bez iepriekšminētajiem aizliegumiem pastāv arī citi uzskati – ja tos ignorēsiet, tad ir liela iespējamība, ka nākamās 366 dienas pavadīsiet apātijā, melanholijā un vientulībā. Ezotēriķi, piemēram, neiesaka Jauno gadu sagaidīt vienatnē, vienīgais izņēmums ir jūsu personīgā vēlme pavadīt brīvdienas šādā veidā. Šajā gadījumā labāk ir skatīties filmu, lasīt grāmatu vai nodarboties ar kādu hobiju, nevis “nosist laiku” sociālajos tīklos un sērfojot internetā.

Vecgada svinībās necelciet mugurā vecas drēbes un izvairieties no kompānijas, kurā ir tikai sievietes, iesaka ezotēriķi. Labāk ir vilkt jaunas drēbes un paspilgtināt ballīti ar vismaz vienu vīrieti. Tas palīdzēs piesaistīt pozitīvas pārmaiņas nākotnei un uzlabot jūsu personīgo dzīvi, jo pretējā dzimuma cilvēka klātbūtne paver mīlestības čakru un jūsu gatavību sazināties ar vīriešiem, skaidro ezotēriķi.

Svētkus nedrīkst svinēt ar “tukšām kabatām” – pretējā gadījumā negaidiet, ka kļūsiet bagāts. Tāpat nevajadzētu aizņemties naudu 31. decembrī, 1. un 2. janvārī vai to kādam aizdot – pastāv liela varbūtība, ka visu gadu būsiet parādos un finansiālās saistībās.

Saskaņā ar ķīniešu astroloģiju katram gadam ir savs patrons, krāsa un elements. 2024. gads būs Zaļā koka Pūķa gads. Nākamie Pūķa gadi būs 2036., 2048., 2060. un 2072. gads. Pūķis tiek uzskatīts par Ķīnas imperatora varas simbolu, tāpēc ķīnieši to ļoti ciena. Austrumu astroloģijā Pūķa gads tiek uzskatīts par ļoti pārtikušu, jo Pūķis, atbilstoši ķīniešu tradīcijai, ir līdzsvarots, mierīgs, bet tajā pašā laikā mērķtiecīgs un harizmātisks radījums, vēsta Unian.  Austrumu kalendārs ir atkarīgs no Saules un Mēness kustības, līdz ar to ķīniešu Jaunais gads sāksies 2024. gada 10. februārī un beigsies 2025. gada 28. janvārī.

Lai izcīnītu gada simbola labvēlību, 2024. gadā svarīgi: augt garīgi; pārdomāt savas prioritātes; atteikties no pieķeršanās materiālajām lietām; mainīt dzīvesveidu; nebaidīties no pārmaiņām. Pūķis palīdz mērķtiecīgiem cilvēkiem, kuri tiecas pēc pašattīstības un nebaidās kļūdīties. Tomēr garīgā izaugsme nekad nav viegla, un bez dzīves izaicinājumiem nav iespējams kļūt par labāku cilvēku. Lai gan Pūķis ir gudrs un pacietīgs, viņš ir spēcīgs radījums, kuru nevajadzētu saniknot. Ja izturēsities pret viņu ar cieņu, viņš palīdzēs jums pārvarēt visus šķēršļus un izkļūt no jebkurām situācijām neskartam, teic astrologi.

Lai iegūtu Pūķa labvēlību, pavadiet Jauno gadu aktīvi vai dariet kaut ko tādu, ko jūs nekad neuzdrošinātos darīt ikdienā. Gada mecenātam šī apņēmība patiks.

Jaungada svinībām māju ieteicams izrotāt ar košām vītnēm, bet svētku maltītē pasniegt kaut ko izsmalcinātu. Pūķa gadam izvēlieties košu un drosmīgu tērpu, ko var papildināt ar piespraudi, krellēm, rokassprādzēm vai elegantām rotaslietām. Pūķim ir vājība pret mirdzošām lietām, tāpēc īpaši iecienīti tiks tie, kas ar šādu tērpu godinās gada simbolu.

Lasiet arī: Piecas zodiaka zīmes, kam 2024. gads solās būt īpaši laimīgs

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube