Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 29. decembra līdz 4. janvārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Diezgan lielas  peļņas iespējas var nākt no sadarbības ar ārvalstu partneriem. Veiksmīgs būs ieguldījums ziemas aktivitātēs un atpūtā. Attiecībās aktīvo randiņu periods būs beidzies un ir pienācis laiks doties kopdzīvē.

Vērsis

Veiksmīgs ieguldījums būs jaunu interjera elementu iegādē, kas grezni un cēli izdaiļos tavu mājokli. Priecīgas ziņas tiks saņemtas no cilvēka, kas jau kādu laiku ir iemājojis tavā sirdī. Būs jāpieņem nozīmīgs lēmums, kas būs cieši saistīts ar tavu tuvāko nākotni. Palaid prom aizvainojumu!

Dvīņi

Iztērētie resursi vīsies ar prieku un labsajūtu. Iepriecini sevi ar jauniem aksesuāriem, rotām un citiem labumiem. Jaunas iepazīšanās rezultātā, kādā no svētku pasākumiem, gluži kā brīnumsvecīte var uzdzirksteļot romantika! Ļaujies randiņu burvībai un tam, ka tevi lutina!

Vēzis

Līdz ar jauno gadu sāksi vairāk apzināties savu vērtību. Kāds slepens pielūdzējs liks par sevi manīt un vairs nebūs tik slepens. Pārsteigumu sagādās cilvēks, kuram jau  sen ir radušās romantiskas jūtas attiecībā uz tevi. Jāizdara izvēle starp vairākiem pielūdzējiem.

Lauva

Izvairies no akcijas precēm un šķietami izdevīgiem iepirkšanās piedāvājumiem. Attiecībās tiks izlīdzinātas līdzšinējās neskaidrības ar mīļoto cilvēku. Atrisināsies arī jautājums par dzīvesvietu un ideju par pārcelšanos uz citu vietu. Esi prātīgs, pirms veic kādu nozīmīgu soli.

Jaunava

Var rasties sadzīviskas domstarpības ar mīļoto cilvēku. Vismazākā nianse, kāda nevainīgi kritizējoša piezīme no tavas puses, var pabojāt skaisto svētku gaisotni, kas valda mājās. Pietaupi resursus un iekrāj kaut kam lielākam un vērtīgākam. Izvairies tērēt lielas naudas summas pasākumiem.

Svari

Tiks piedāvātas jaunas, labu pelņu nesošas sadarbības. Esi pateicīgs par šīm iespējām! Emocionāli mierīgāka, taču sirsnīgāka un dvēseliski ciešāka kļūs esošā savienība. Tiks izvērtēts tas, kādas situācijas vairs nav vērts cilāt un atgriezties pie tām. Šķitīs, ka kāds beidzot ir nācis pie prāta.

Skorpions

Uzdāvini sev iespēju apmeklēt kādu relaksējošu baudījumu. Neiespringsti uz to, ka būs daudz tēriņu, tie drīz izlīdzināsies. Neparedzamas situācijas ar bērniem arī partnerattiecībās var radīt nesaskaņas. Tver visu vieglāk un neuzvelcies par to, ko atrisināt pagaidām nav iespējams. Vētra pierimsies.

Strēlnieks

Ieguldot resursus savas profesionālās darbības pilnveidošanā, rezultāts būs acīmredzams. Netērē lielas naudas summas uz sadzīves preču un tehnikas iegādi. Patīkami pārsteigumi dāvanas veidā no mīļotā cilvēka puses ļaus justies ļoti nozīmīgam.  Ar sirsnību un pateicību novērtē to, kas tev tiek dots.

Mežāzis

Priecājies, jo tēriņi svētkiem tevi neuztrauks! Ņem vērā: ja tu dari to, kas tev patīk un, ja tu dari to no sirds, tad atalgojums par to tev vienmēr būs garantēts. Attiecībās mierīgs prāts būs tava skaistākā rota šajos svētkos. Harmoniskākas būs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs

Lielāki materiālie ieguldījumi būs saistīti ar dzīvesvietas labiekārtošanu. Savos ienākumos un uzkrājumos ir ieteicams padalīties ar saviem mīļajiem. Attiecībās, izvērtējot pagātnē notikušo, būs vieglāk spert soli nākotnē. Saviesīgi pasākumi ļaus paraudzīties un ieskatīties tajā, kādā attiecību statusā esi šobrīd.

Zivis

Priecēs virzība augšup pa karjeras kāpnēm. Peļņa nāks, ienākumi kļūs lielāki, tāpēc droši palutini sevi ar kādu skaistu dāvanu, savai labsajūtai, savai dvēslei. Pieņemot radikālu lēmumu partnerattiecībās, tu rīkosies pareizi, pat ja apkārtējie tev teiks pavisam ko citu.

Lasiet arī: Nerādās nekas jauks! Pareģojumu un prognožu TOP 5 nākamajam gadam

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube