Foto: Pexels

Ikviens Jaunā gada priekšvakarā aizdomājas un vēlas zināt, ko nesīs nākotne, kā attīstīsies un mainīsies situācija Latvijā, Ukrainā, Izraēlā un pasaulē kopumā, vai paredzamas beigas kariem un nesāksies jauni.

Daudz par nākamo gadu, jo īpaši situāciju Krievijā un Ukrainā, ir runājuši gan pašmāju, gan citu valstu astrologi, kā arī savās vīzijās un pareģojumos dalījušies gaišreģi.

Astrologs Račs par nākamo gadu Latvijai: Nerādās nekas jauks

“Nerādās nekas jauks, un cilvēkam, kurš grib kaut ko labu pateikt, ir lielas grūtības,” tā, komentējot astroloģisko prognozi 2024. gadam Latvijas ekonomikā,  norāda astrologs Andris Račs.

“Protams, bads nebūs. Jā, tūrismam ir labs laiks, bet kopumā zvaigžņu stāvoklis lielā mērā atgādina pagājušā gadsimta 90. gadu vidu, kad arī bija nenoteiktība, bija juku laiks. 2024.gads ir pilns ar šaubām un nenoteiktību. Arī drošības jomā. Tas investoriem nav pārāk iepriecinoši,” prognozē astrologs.

Vairāk lasi te.

Astroloģe nosauc gadu, kad Ukrainai beigsies grūtākais periods

Krievijas uzsāktais pilna mēroga karš Ukrainā var beigties tuvākajā laikā, taču pilnīgs miers vēl nav gaidāms, norāda ukraiņu astroloģe Jana Timoščuka.

“Visas Ukrainas nepatikšanas beigsies trīs šīs pasaules valdnieku nāves rezultātā. Šobrīd pasaule tiek pārdalīta. Pasaules pārvaldība mainās. Ukrainai ir iespēja pārtraukt karadarbību divu mēnešu laikā. Vai šis scenārijas īstenosies? Redzēsim,” teic Timoščuka.

Vairāk lasi te.

Astrologs Globa: 2024. gads Krievijai būs smags

Krieviju nākamgad gaida būtiskas pārmaiņas, kam 2023. gads bija kā sagatavošanās laiks. 2024. gads kļūs par grūtāko gadu šai valstij, prognozē pazīstamais krievu astrologs Pāvels Globa.

Viņš norāda, ka nākamais gads būs pagrieziena punkts Krievijai. Pēc astroloģijas guru domām, varu Krievijā pārņems enerģiski, jauni vadītāji, tehnokrāti, inovatīvu ideju nesēji. “Valsts pozīcija mainās, tās ietekme palielinās, bet robežas var paplašināties,” tā Krievijas nākotni prognozē Globa.

Vairāk lasi te.

«Kad astotais kāps tronī!» – Vangas pareģojumi par karu Ukrainā

Visas bulgāru gaišreģes Vangas prognozes, kuras var atrast internetā, ir diezgan neskaidras, taču daudzas no tām sakrīt ar realitāti. Bulgārijas gaišreģe runāja par daudzām lietām – gan par notikumiem pasaulē, gan par karu Ukrainā.

Vangas prognozes par nākotni mulsina jebkuru cilvēku, jo ir diezgan grūti pareizi interpretēt pravietojumus. Tomēr pazīstamā gaišreģe savulaik teica, ka karš Ukrainā ilgs aptuveni divus gadus un beigsies, “kad astotais kāps tronī”. Detalizētāku prognožu nav, tāpēc nav līdz galam skaidrs, kas ir šis cilvēks un kad tieši pienāks karam gals. Daži pareģojumu tulki pieļauj, ka tas varētu būt astotais Ukrainas prezidents, taču neviens no viņiem nav gatavs to apgalvot pavisam noteikti.

Vairāk lasi te.

Astrologs: Putinam diemžēl nekas nedraud

“Bez zvaigznēm jau ir skaidra atbilde, nemirst Putins, lai kā arī daudzi gaidītu. Viņam diemžēl nekas nedraud,” vaicāts, vai Krievijas prezidents Vladimirs Putins tiks pārvēlēts un kā attīstīsies karš Ukrainā, norāda latviešu astrologs Andris Račs.

“Varbūt kāds astrologs pamana kādu pēkšņu atentātu, bet es tādu pagaidām neredzu,”  piebilst Račs.

Vairāk lasi te.

Lasiet arī: Piecas zodiaka zīmes, kam 2024. gads solās būt īpaši laimīgs

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube