Glorija Grevcova. Foto: Facebook @Glorija Grevcova

Ziemassvētku rītā Saeimas deputāte Glorija Grevcova pamodās ar domu, ka beidzot ir laiks šķirties no blondīnes tēla, un nokrāsoja matus dabiskā tonī – kastaņbrūnus, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

“Blondīne biju kopš 2017. gada. Savulaik blondā matu krāsa man bija tāds sapnis, jo ļoti gribējās saprast, kā man, brunetei, tādi izskatīsies. Un kā jau visas sievietes, arī es pakļāvu savus matus eksperimentiem,” izdevumam stāsta politiķe.

Lai gan blondā krāsa viņai patikusi, jau kādu laiku viņa apsvērusi domu atgriezties pie dabiskās matu krāsas. “Taču, lai to realizētu, man vienmēr bija kaut kādas atrunas – aizņemtība vai tāds tonis man varētu vairs nepiestāvēt. Tomēr Ziemassvētki ir brīnumu laiks, tāpēc no paša rīta devos uz frizētavu. Īstenībā nekas cilvēku nerotā vairāk kā viss dabiskais. Tiesa, šī apziņa nāk ar laiku,” savu lēmumu mainīt imidžu žurnālam skaidro Grevcova.

Pēc viņas teiktā, apkārtējie pārvērtības uztver ar sajūsmu un izsaka neskaitāmus komplimentus. “Ar savu īsto matu toni sadzīvoju fantastiski, man patīk tas, ko redzu spogulī, un tas ir galvenais,” teic Grevcova, atklājot, ka apkārtējo attieksme pret viņas matu krāsas maiņu ir negaidīti pozitīva.

Lasiet arī: Lelde Ceriņa: Mācībstundas ir saņemtas

No jaunā Pūķa gada Saeimas deputāte sagaida tikai to labāko, jo tas ir viņas gads.

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Glorija Grevcova

youtube icon
Abonēt youtube