Foto: Valentina Abrazey un Raimonds Subatovičs

Populārā seriāla “Nelūgtie viesi” otrajā sezonā nozīmīga loma tikusi arī ekspremjeram Einaram Repšem, kurš atveido ietekmīgu uzņēmuma īpašnieku Andri Broku. Repšes atveidotā varoņa  meitas Emīlijas Brokas līķis tiek atrasts kādas kredītkompānijas rīkotā kino tematikas ballītē.

“Viņš ir bŗīnišķīgs, ļoti uzmanīgs un pieklājīgs,” žurnālam “Privātā Dzīve” par Repši teic aktrise Signe Dancīte, kura seriālā spēlē Repšes atveidotā varoņa sievu. “Esmu viņa darba sieva un viņš – mans darba vīrs.” Īstajā dzīvē Einars Repše par Signi Dancīti ir 25 gadus vecāks, turklāt brīvs vīrietis, jo šķīries no sievas Rūtas Raginskas, vēsta izdevums.

“Einars ir ļoti erudīts cilvēks. Viņš ir spilgts savā ārējā izpausmē, un, man šķiet, ka viņa filmā paveiktais varētu būt kas ļoti labs. Viens ir tas, kas bija jādara kā tēlam, bet pavisam cits – kāds viņš ir cilvēks. Mūsu sadarbība bija patīkama,” žurnālam atklāj Signe Dancīte.

“Nelūgtie viesi” ir jau trešā filma, kurā piedalās Einars Repše. “Nu jau mani var saukt par profesionālu aktieri,” palepojas ekspremjers. Aktiera tēlā viņš pirmo reizi uzmirdzēja pagājušā gada pavasarī – režisora Papa Chi komēdijā “Maukurs un Zivs”, kas vēstīja par Dziesmu un Deju svētku dalībniekiem un kurā Repše atveidoja diriģentu. Otrā loma viņam uzticēta animācijas filmā “Dieva suns”, kas pie skatītājiem nonāks šā gada beigās.

Repše neslēpj, ka filmēties kino esot bijis viņa sapnis. “Turpinu būt atvērts nopietniem filmēšanās piedāvājumiem. Tas, no kā atsakos, ir reklāmas. Mani interesē nevis viegla peļņa, bet gan radošais process,” norāda Repše.

Vaicāts, vai apsver domu atgriezties politikā, Repše izdevumam norāda: “Tādu plānu nav. Es godprātīgi piedalījos vēlēšanās pirms  gadiem sešiem vai septiņiem, un šobrīd teikšu tā – ja es savai tēvzemei esmu vajadzīgs, padomu nekad neliegšu. Kā konsultants vienmēr labprāt iesaistos tur, kur tieku uzaicināts, bet pats nevienam neuzbāžos.”

Seriāla “Nelūgtie viesi” otrās sezonas sižeta līnija atklāj slepkavību, kas notikusi kādas kredītkompānijas rīkotajā kino tematikas ballītē. Tiek atrasts jaunietes Emīlijas Brokas līķis, kura bija ietekmīgā uzņēmuma īpašnieka Andra Broka meita. Mazpilsētas izmeklētājiem Ričardam un Oskaram gaidāms jauns izmeklēšanas izaicinājums, jo lietā atklājas pavērsieni, kuri šokē pat pieredzējušus izmeklētājus, turklāt slepkavības turpinās, informē seriāla veidotāji.

Pirmajā sērijā izmeklētāji Ričards un Oskars saņem informāciju par jaunu slepkavību Kandavā. Oskars piedalās kino uzņemšanā, kad pie viņa ierodas negaidīts ciemiņš.

Traģiskie mazpilsētas notikumi attīstās arī otrajā sērijā, kad Oskara dzimšanas dienas svinību laikā viņš saņem ziņu par vēl kādu slepkavību.

Galvenajās lomās varēs redzēt jau skatītāju iemīļotos varoņus Andri Daugaviņu, atveidojot izmeklētāju Ričardu, un Niklāvu Kurpnieku izmeklētāja Oskara lomā. Starp galveno lomu atveidotājiem būs redzami aktieri Gerda Embure, Einars Repše, Mārtiņš Kalita, Signe Dancīte un daudzi citi.

Seriālu veido tehnoloģiju un izklaides uzņēmums “Tet” sadarbībā ar scenārija autoru un režisoru Vladu Kovaļovu un kino producenti Leldi Kovaļovu, un tas tapis, sadarbojoties Latvijas, Ukrainas un Lietuvas kino profesionāļiem.

Lasiet arī: FOTO | 2000 tehnikas vienību un tūkstošiem lauksaimnieku piedalās zemnieku protestā

Lasiet arī: Aizkustinošs stāsts | «Labāk jums būtu bijis vēzis…» – kā retā slimība liek novērtēt dzīvi 

Lasiet arī: Latvijā uzliesmojis A hepatīts; vairāki cilvēki saslimuši pēc Baltkrievijas apmeklējuma

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 2. – 8. februāris

Lasiet arī: Aiztur vīrieti, kurš tirdzniecības centrā urinējis un slavinājis Krievijas kara noziegumus

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube