Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 2. līdz 8 februārim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Projekts, kas jau ir iesākts, sāks virzīties uz priekšu un atrisināsies situācijas, kas bija samezglojušās. Tavs azarts ļaus paveikt prātam neiespējamo! Gūtais labums var atnākt arī nemateriālā veidā. Pavēro un pateicies par to, ko tev visums dāvā.

Vērsis

Pienākumu un veicamo darbu būs pilnas rokas. Būs jāapbruņojas ar pacietību, lai izkustinātu no vietas kādu iestagnējušu situāciju. Tev tiks dota “makšķere” tam, lai tu, pieliekot pūles un savas zināšanas, spētu uzlabot savu peļņu. Būsi radošs un prasmīgi liksi lietā savus talantus.

Dvīņi

Aktīvāk pievērsīsies kādam jaunam projektam, kas pavērs jaunas šķautnes tavā uzņēmējdarbībā. Atalgojuma apjoms būs atkarīgs no tavas aktivitātes un prasmes parādīt sevi darba tirgū. Privātajā sektorā strādājošajiem šis var būt labi ienesīgs laiks. Esi vērīgs un nepalaid garām saskatītās iespējas!

Vēzis

Nāksies izdarīt kādu nozīmīgu izvēli saistībā ar nesen izskanējušo darba piedāvājumu un iespējām attīstīt savu sirdslietu. Noslēgtais līgums šajā nedēļā būs veiksmīga sadarbība ilgtermiņā.  Ieteicams izvairīties no tēriņiem, kas saistīti ar izklaidi.

Lauva

Pievēršanās ģimenes biznesam sniegs ļoti labus rezultātus. Katrs atsevišķi un tai pat laikā visi kopā spēsiet paveikt ļoti nozīmīgus darbus. Ļaujies pārmaiņām, ja kāds no komandas dodas prom, ļauj lai iet. Zīmīgs pavērsiens romantiskajās attiecībās izkliedēs esošo  emociju mākoni, un iestāsies skaidrība.

Jaunava

Veiksmīgs būs laiks profesionālajā darbībā. Būs daudz enerģijas, lai paveiktu plānotos darbus kvalitatīvi, efektīvi un diezgan ātrā tempā. Spontāni pirkumi var radīt diezgan lielus izdevumus. Nav vēlams ļauties mirkļa vājībām un savu iegribu izdabāšanai, pat ja šķiet, ka esi to pelnījis.

Svari

Skaidrs būs redzējums par to, uz kuru pusi doties tālāk. Tā kā ir bijis līdz šim, tas vairs neapmierinās. Pateicoties kāda cilvēka atbalstam, saņemsies drosmi spert soli nezināmā, taču vilinošā projektā. Lielāku izdevumu apjoms būs saistīts ar tēriņiem bērnu vajadzībām.

Skorpions

Savu uzņēmējdarbību spēsi pacelt daudz augstākā un atpazīsatmākā līmenī. Iemantosi popularitāti viegli un bez piepūles. Atceries, ka  savas idejas ir jārealizē, kamēr tās nav nočiepis kāds cits. Nav vēlams tērēt lielākas naudas summas uz automašīnu.

Strēlnieks

Izdošanās plānotajos darbos būs tiem, kuri sekos savam aicinājumam, savam sapnim, ko vēlas piepildīt. Ņem vērā to, ka viss, ko tu esi šobrīd radījis ir tavu izvēļu rezultāts. Esi uzmanīgs ar vēlmēm, jo tās piepildās! Ieguldot savus resursus uzņēmējdarbības attīstībā, peļņa būs, taču nedaudz pacieties.

Mežāzis

Iesaistoties kādā projektā, kas saistīts ar finansēm, gūsi gan labu peļņu, gan vērtīgu pieredzi. Finanšu un tirdzniecības jomā strādājošajiem būs izaicinājumiem piepildīts laiks, kas ļaus pacelt savu ienākumu līmeni krietni vien augstāku. Komandā darboties ir labi, taču labāk paļaujies uz sevi.

Ūdensvīrs

Papildus ienākumi nāks pateicoties tavai dalībai kādā neparastā projektā. Pievērs uzmanību fotomākslai, jo ar to vari nopelnīt. Mīļotais cilvēks sagādās patīkamu pārsteigumu dzimšanas dienā. Šis notikums mainīs jūsu līdzšinējo attiecību statusu. Ļaujies sajūtu impulsiem.

Zivis

Tiks izcelts prožektoru un apbrīnas gaismā kāds no taviem talantiem. Uzstāšanās publikas priekšā dos vēl lielāku pārliecību par sevi. Tiks izdarīta izvēle saistībā ar kādu vilinošu piedāvājumu.  Iepriecinoša ciparu kombinācija bankas kontā ļaus materializēt kādu vēlmi.

Lasiet arī: VIDEO | Tapusi filma par visu laiku labāko Latvijas slēpotāju Eiduku un viņas ģimeni

Lasiet arī: Amerikāņu aktrise Drū Berimora pauž sajūsmu par Latvijā ražotu tēju

Lasiet arī: Vāc parakstus par pilnīgu smēķēšanas aizliegumu publiskās vietās un uz ielas

Lasiet arī: Ķengaragā atvērts otrais Lidl; pirmais klients rindā stāvēja no diviem naktī

Lasiet arī: VIDEO | Keišs, Grāvelis, Āboliņš un citi slaveni aktieri iemūžina traģikomisku stāstu par padomju džinsiem

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube