Foto: Pexels/OlgaVolkovitskaia

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 1. līdz 7. martam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks saņemti vairāki sadarbības piedāvājumi. Nāksies rūpīgi tos izvērtēt. Īpaši radošajā jomā strādājošajiem būs jāsaskaras ar izaicinājumiem, kas rezultātā radīs gandarījuma sajūtu par izdarīto. Tiks atrastas iespējas ieguldīt līdzekļus sava hobija attīstīšanā.

Vērsis

Pārmaiņas tavā darba procesā veicinās straujāku augšupeju karjerā. Nav vēlams iesaistīties spraigās diskusijās ar padotajiem par naudu. Veiksmīgas sadarbības rezultātā apjomīgāki kļūs tavi ienākumi.

Dvīņi

Lielais darba apjoms ļaus justies ļoti novērtētam kā sava amata meistaram. Tas vairos pārliecību par sevi. Taču neaizmirsti par to, ka klienti pievērsīs uzmanību tieši veicamo darbu kvalitātei. Tiks saņemta samaksa par kādu aizmirstu darījumu. Tas tev būs patīkams pārsteigums.

Vēzis

Pat visnereālākās idejas par sava biznesa uzsākšanu var kļūt par realitāti. Tiks sasniegts iecerētais mērķis diezgan ātrā laikā. Veiksmīgi tiks pielietotas nesen apgūtās prasmes. Vairāk tiks domāts par to, cik ieguldīt vai neieguldīt dzīvesvietas labiekārtošanas darbos.

Lauva

Sarežģījusies situācija ar darba devēju var likt izvērtēt savu vērtību un apzināties to vēl augstāku. Tiks apsvērta doma par pārmaiņām, kā rezultātā paplašināsi savu darbības jomu un piedāvājumu klāstu. Pārsteigumu sagadās mīļotais cilvēks.

Jaunava

Būs jābūt diezgan pacietīgam, lai veiksmīgi tiktu galā ar jaunajiem pienākumiem. Ļaujoties un uzticoties saviem kolēģiem, būs vieglāk. Būsi pretimnākošs jaunām sadarbības iespējām. Labs būs ieguldījums skaistumkopšanas procedūrās, masāžās un labu pašsajūtu veicinošās aktivitātēs.

Svari

Būs jāievieš radikālas pārmaiņas savas darba komandas iekšējā atmosfērā. Kompromisu rast nebūs viegli, tāpēc tev būs jāpieņem nozīmīgs lēmums. Izdevumi, kas būs saistīti ar darba tehniku, var izrādīties lielāki nekā biji paredzējis.

Skorpions

Būs jāuzņemas vadība par kādu projektu, kas tev kā personībai būs ļoti vērtīgi. Ja esi kādreiz domājis par savas uzņēmējdarbības uzsākšanu, bet šaubījies, tad tagad droši sāc un tas izdosies. Manāmi uzlabosies tavi ienākumi, līdz ar to būs arī virkne ideju, kur sapelnīto ieguldīt.

Strēlnieks

Dalīšanās pieredzē ar citiem radīs pozitīvus pavērsienus karjerā un vairos vēl lielāku pārliecību par to, cik tomēr daudz tu zini un cik bagāts ir tavu zināšanu klāsts. Atļaujies būt drosmīgāks. Peļņa būs atkarīga no prasmes sadarboties un pielietot savas zināšanas.

Mežāzis

Paplašinot savas darbības klāstu un nedaudz mainot darba specifiku, būsi ieguvējs. Klāt pienākušie darbi ļaus pierādīt savu profesionalitāti plašākam klientu lokam. Kāds radošs talants var kļūt par darbu. Gandarījuma piepildīts būs ieguldījums ceļojumā kopā ar mīļoto cilvēku.

Ūdensvīrs

Prāts būs noslogots ar vairāku projektu īstenošanu. Izveido savu komandu! Lielāka peļņa šonedēļ būs gūstama, liekot lietā savas neparastās idejas. Ieguldījumi, kas saitīti ar savas profesionālās darbības attīstīšanu nākotnē, labi atmaksāsies. Nebaidies tērēt resursus!

Zivis

Būsi pārliecinātāks par savām izvēlēm. Tas dos lielāku spēku ceļā uz saviem mērķiem. Nāksies rūpīgi piedomāt pie tā, kā efektīvāk plānot savu ikdienu. Attiecībās līdz ar tulpju smaržu tavā vāzē, arī romantika virmos gaisā. Patīkams un skaists pavērsiens romantiskajās attiecībās ļaus apzināties savu vērtību.

Lasiet arī: Hermanis rosina tautai pārņemt Latvijas robežas militāro nocietinājumu būvi

Lasiet arī: No šodienas var iesniegt gada ienākumu deklarāciju; sistēma jau «uzkārusies»

Lasiet arī: Gaisā virmos emocijas – mīlestības un attiecību horoskops pavasarim

Lasiet arī: JRT pametušais aktieris Lapoška skatītājiem skaidros iemeslus šādam pavērsienam

Lasiet arī:  «Atcerēsimies Juri tā, kā viņš būtu gribējis» –  izskanēs lielkoncerts Kulakova piemiņai

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube