Foto: Pexels/Dimitri Kuliuk

“Pavasarim atnākot, arī romantiskajā plānā gaisā virmos dzirksteļojoši patīkamas emocijas. Mīļums, savstarpēja sapratne un iejūtība attiecībā vienam uz otru, sajūtu izpausmes augstākajās vibrācijās piepildīs ne vienu vien sirdi,” norāda astroloģe Inita Dilāne.

“Attiecības uzsākot, šis būs skaists un atmiņā paliekošs laiks, pat ja komunikācijā būs jūtams tiešums un atklātība,”  komentējot astroloģisko prognozi pavasarim, stāsta astroloģe.

No 2. līdz 25. aprīlim gan var rasties pārpratumi, kas pēc tam var radīt vilšanos, jo norunātais netiks izpildīts vai plāni mainīsies. “Šajā laika posmā, tiklīdz rodas mazākā neskaidrība par norunāto, būs labāk piezvanīt un pārjautāt, nekā rakstīt telefonā ziņu, jo visniecīgākais ieliktais vai neieliktais simbols teikuma beigās var radīt nevajadzīgus strīdus,” iesaka astroloģe.

Pēc viņas sacītā, “aprīlī dāmas būs noskaņotas valdonīgāk, taču arī kaislīgāk. Pacietībai un kautrībai vietas nebūs. Ja kāds iepatiksies, būs gan drosme, gan iniciatīva pirmajai uzsākt sarunu vai saraksti. Iemīlēšanās no pirmā acu skata mudinās rīkoties un skriet pretī laimes zibšņiem.”

Maijā dāmu iniciatīvu nomainīs vīriešu aktivitātes. “Kungi steigs iegūt teju vai neiespējamo un iemantot nolūkotās dāmas uzmanību. Kurš neriskēs, tas arī nevinnēs, gluži kā sacensībās! Dāmas pavasara ziedošākajā mēnesī uzplauks kā krāšņākie ziedi. Apveltītas ar spēcīgu pašcieņu, uz kuru katru uzmanības apliecinājumu neuzķersies un atpakaļ neatskatīsies, lai gan dziļi sirdī komplimenti būs glaimojoši un patīkami jebkurā gadījumā,” tā astroloģe.

Lasiet arī: JRT pametušais aktieris Lapoška skatītājiem skaidros iemeslus šādam pavērsienam

Lasiet arī: Briedis par toksikomāniju: Šī aizraušanās nozaga gadu manas dzīves

Lasiet arī: Pirmais klients Lidl atvēršanu Krasta ielā gaidījis kopš pusnakts

Lasiet arī: Trīs zodiaka zīmes, kam ziemas beigas atnesīs milzu laimi

Lasiet arī:  «Atcerēsimies Juri tā, kā viņš būtu gribējis» –  izskanēs lielkoncerts Kulakova piemiņai

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube