Foto: Pixabay/zhf19800

Līdz ar pavasara saulgriežiem 20. martā sācies tā dēvētais astronomiskais Jaunais gads. Esiet drošs, ka līdz 22. aprīlim notiks viss iedomājamais un neiedomājamais, jo Saule un Nākotnes Karmas mezgls Aunā piespiedīs jūs burtiski ielēkt jaunā realitātē, vēsta Wday.

Aptumsuma periods ir tikai transformācijas procesu sākums. Astroloģiskie notikumi 2024. gada aprīlī nevienu neapies. Auna enerģija provocēs cilvēkus uz impulsīvākām darbībām, līdz ar to jau no aprīļa sākuma daudzi sāks pamanīt izmaiņas dažādās dzīves jomās.

Strēlnieks

Vientuļais Strēlniek, vai esiet gatavs pārmaiņām savā personīgajā dzīvē? Aprīlī var notikt liktenīga tikšanās, taču svarīgi ir sagatavoties šim brīdim. Vai jūs varat atteikties no savas brīvības apmaiņā pret nopietnām attiecībām? Ir svarīgi atrast atbildi uz šo jautājumu. Saules aptumsums šķērsos jūsu 5. māju: uzmanīgāk pavērojiet savus pielūdzējus un viņu rīcību aprīļa sākumā.

Zivis

Retrogrādais Merkurs Aunā pārvērtīs Zivis līdz nepazīšanai, kas kļūs daudz izlēmīgākas savās darbībās, tāpēc nevajadzētu brīnīties par pārmaiņām kas ienāks dzīvē, tuvojoties mēneša beigām. Saules aptumsums mēneša sākumā izies cauri jūsu finanšu mājai: varēsiet pārdomāt savu pieeju materiālajai labklājībai un izmantot to savā labā. Atcerieties, ka materiālās lietās nav nekā slikta! Galu galā jūs varat materiālo labklājību izmantot, lai palīdzētu citiem.

Mežāzis

Ir pienācis laiks iemācīties sabalansēt laiku starp darbu un ģimeni. Jau ilgu laiku Saturns Zivju zīmē jums vēlas pateikt, ka pilnībā nodoties tikai darbam nav risinājums. Aprīlī iespējamas bažas par veselību un pašsajūtas pasliktināšanās. Jums ir svarīgi atcerēties, ka bez pienācīgas atpūtas nevarēsit uzrādīt labākos rezultātus. Aprīlī pievērsiet uzmanību arī saviem mīļajiem, jo Saules aptumsums ies cauri jūsu 4. mājai, kas atbild par ģimeni. Varēsiet atbrīvoties no seniem aizvainojumiem, kas ir mocījuši kopš bērnības.

Auns

Aprīlis Auniem ir izaugsmes laiks visās jomās. Mēneša sākumā Saule, Mēness, Venera un Merkurs atradīsies jūsu zodiaka zīmē. Merkura retrogrādā kustība var nedaudz sajaukt jums kārtis, taču jau drīz pamanīsiet, ka skaidri redzat sev priekšā izvirzītos mērķus. No 8. aprīļa nebaidieties rīkoties: zvaigznes palīdzēs!

Lasiet arī: «Sieva vienmēr piesegusi!» – deputāti netic, ka Lasmaņa automašīnā bijusi viņa dzīvesbiedre

Lasiet arī: VIDEO | Domājot, ka mikrofons izslēgts, latviešu žurnālists tiešraidē rupji nolamā ministru

Lasiet arī: Fortūnas favorīti jeb piecas veiksmīgākās Austrumu horoskopa zīmes

Lasiet arī: «Klusējiet, maitas!” – propagandists Solovjovs apsauc Belgorodas iedzīvotājus, kuri sūdzas par apšaudēm

Lasiet arī: VIP lidojumu skandāls: pieprasa Kariņa demisiju

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube