Foto: Rīta kafija

Šonedēļ biežāk uzspīdēs saule un laiks kļūs siltāks, tikai palaikam mākoņi atnesīs lietu. Naktīs termometra stabiņš nenoslīdēs zemāk pat 0 grādu atzīmi, bet dienās dažviet tas var pakāpties līdz +15…+17 grādu atzīmei. Prognozes vēl aizvien liecina, ka Lieldienās gaiss varētu iesilt pat līdz +20 grādiem.

Visticamāk, ka sagaidīsim jaunus siltuma rekordus, bet pēc svētkiem gaisa temperatūra atkal pazemināsies, informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Zaļā ceturtdiena aizritēs ar samērā mierīgu un siltu laiku. Debesīs būs mainīgs mākoņu daudzums, diena būs sausa, vienīgi vakarpusē vietām, galvenokārt valsts dienvidrietumos, gaidāms lietus.

Pūtīs lēns līdz mērens dienvidaustrumu vējš, brīžiem tas būs brāzmains. Gaiss iesils līdz +12…+17 grādiem, vienīgi vēsāks būs Kolkas, Rojas, Mērsraga un Engures pusē.

Nedēļas izskaņā lietus plašās teritorijās gaidāms piektdien, kā arī sestdien. Šī brīža prognoze liecina, ka Lieldienās saglabāsies silts laiks, dažviet Latvijā gaiss varētu iesilt līdz pat līdz +19…+21 grādiem. Pastāv varbūtība, ka siltajā gaisā veidosies gubu lietus mākoņi, līdz ar to dažviet Pirmajās un Otrajās Lieldienās, iespējams, būs novērojams pērkona negaiss.

Ļoti iespējams, ka pēc teju vasarīgi siltām svētku brīvdienām Latvijā atgriezīsies vēsāks laiks.

Lasiet arī: «Sieva vienmēr piesegusi!» – deputāti netic, ka Lasmaņa automašīnā bijusi viņa dzīvesbiedre

Lasiet arī: VIDEO | Domājot, ka mikrofons izslēgts, latviešu žurnālists tiešraidē rupji nolamā ministru

Lasiet arī: Fortūnas favorīti jeb piecas veiksmīgākās Austrumu horoskopa zīmes

Lasiet arī: «Klusējiet, maitas!” – propagandists Solovjovs apsauc Belgorodas iedzīvotājus, kuri sūdzas par apšaudēm

Lasiet arī: VIP lidojumu skandāls: pieprasa Kariņa demisiju

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube