Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 29. marta līdz 4. aprīlim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Kāda jauna, tavu interesi saistoša sadarbība var raisīt vēlmi sacensties pašam ar sevi un pierādīt sev, ka arī šķietami neiespējamais tev ir iespējams. Nonāksi neērtā situācijā, kas būs saistīta ar pakalpojuma apmaksu. Var rasties pārpratums, kas raisīs diskusijas.

Vērsis

Saņemsi diezgan vilinošu piedāvājumu no darba devēja puses. Tas dos izaugsmes iespējas nākotnē un arī pieredzi, lai vēlāk paralēli vari attīstīt kādu no savām biznesa idejām. Apzinies savu meistarību! Izvairies pieņemt nozīmīgus lēmumus, nesaskaņojot tos ar savu partneri.

Dvīņi

Nāksies iemācīties plānot savu laiku un izvairīties no sasteigtām un nepārdomātām darbībām. Darot vairākus pienākumus vienlaicīgi, šoreiz ieguvējs nebūsi. Trumpis būs kvalitāte, ne kvantitāte. Jāpievērš uzmanība tam, kur aizplūst tava nauda, ko tu pērc un par ko tu maksā.

Vēzis

Nāksies paļauties uz savām prasmēm un zināšanām. Izvairies lūgt palīdzību kādam citam tava aroda kolēģim. Tiekot galā ar sarežģīto situāciju paša spēkiem tu vairosi vēl lielāku pārliecību par sevi kā par profesionāli. Rūpes un centība, ko velti otram, tiks pamanīta un novērtēta.

Lauva

Ideju pilns darboties savā profesijā, kas vienlaikus ir vairāk kā vienkārši profesija, bet arī aicinājums. Apzināšanās, ka tavs profesionālais veikums nes labumu sabiedrībai, būs galvenā motivācija censties.

Jaunava

Nomainot darba vidi, sajutīsies labi, savā īstajā vietā, sev tīkamos pienākumos. Priecīgas sajūtas raisīs atmosfēra apkārt, ko radīs kolēģi. Būs sajūta, ka tevi ciena un atzinīgi novērtē. Gūtā peļņa ļaus piepildīt kādu no savām vēlmēm, par ko jutīsies lepns un gandarīts.

Svari

Daudz resursu gan finansiālo, gan arī fizisko būs jāiegulda savā esošajā darbībā. Uzlabojumi, atsvaidzinot to, kas jau apbružājies, nāks tavam biznesam par labu. Padomā par to, kā veicināt atpazīstamību. Vērtīgs būs ieguldījums, ja ļausies palutināt sevi ar veselību uzlabojošām procedūrām.

Skorpions

Pateicoties savai jaudai, spēcīgajai intuīcijai, būsi vairāk kā pārliecināts, ka viss tas, ko tu dari, nesīs labus rezultātus. Paļausies uz sevi un savām zināšanām. Izvairies no konfliktsituācijām brīžos, kad kāds tevi kritizē. Nesen uzsāktās attiecības raisīs priecīgas sajūtas.

Strēlnieks

Tavs amats, statuss un pozīcija var raisīt diezgan daudz diskusiju darba vietā.  Izvairies no būšanas to cilvēku vidū, kas apdraud tavu emocionālo drošību. Atceries, ka tu vienmēr vari izvēlēties, kurā pusē būt. Ieguldījums savas profesionālās darbības pilnveidošanā būs vērtīgs.

Mežāzis

Būs jāizdara izvēles, kuras nebūs viegli izdarīt savas stingrās pārliecības dēļ. Palaid visu viegli kontrolējošā pašplūsmā, lai viss rit ritēdams. Rekomendācijas par tavu darbu ļoti ietekmēs to, cik daudz tu vari nopelnīt.

Ūdensvīrs

Izaicinājumi, kas saistīti ar apmācībām, nāks par labu tavai izaugsmei profesionālajā jomā. Nebaidies no grūtībām, jo tu tiksi ar visu galā. Kolēģu vidū esot, ir jāizvairās no citu cilvēku apspriešanas. Ļausies lutināt sevi ar jauniem pirkumiem, kas tiks veikti ārzemēs.

Zivis

Nopietni tiks apsvērts jautājums par jaunas profesijas apguvi. Biedēs tas, ka priekšā ir gaidāms garš izglītošanās ceļš. Nesatraucies, jo izvēlētā joma tev būs interesanta un saistoša kā nākotnes nodarbe. Peļņa būs gūstama, patiecoties tavām žilbinošajām prāta spējām.

youtube icon
Abonēt youtube