Foto: Pixabay/StockSnap

Ideāli mīlas stāsti pastāv tikai pasakās. Dzīvē jābūt gataviem izaicinājumiem attiecībās ar otru cilvēku, jo ikvienam ir savs raksturs un skatījums uz dzīvi. Sava loma te ir arī astroloģijai, piemēram, Venera, tās novietojums un mijiedarbība ar citām planētām parāda, kā mēs savā dzīvē piesaistām mīlestību un skaistumu, kādām iezīmēm pievēršam uzmanību. Tāpat astroloģija sniedz izpratni par to, ar kādiem šķēršļiem jūs saskarsieties, veidojot  attiecības, un kādas kļūdas tajās pieļausiet, vēsta Wday.

Auns – mūžīgais es

Auns var piezvanīt pēdējā brīdī un atcelt randiņu, “jo draugi mani uzaicināja uz foršu ballīti un es nevēlos to palaist garām.” Auni ir spītīgi, viņiem patīk iet savu ceļu vai vēl labāk – bruģēt jaunu ceļu. Tas darbojas lieliski, ja arī jūsu otrajai pusei ir vēlme pēc neatkarības, pretējā gadījumā gan jūs, gan jūsu partneris piedzīvos zināmu vilšanos attiecībās. Tāpat, neskatoties uz to, ka Auni vienmēr izvirza sevi pirmajā vietā, viņi diezgan greizsirdīgi konkurē ar citiem. Nākamajā reizē, kad “spiedīsiet gāzi grīdā” un dosieties prom, pārliecinieties, vai partneris jums joprojām seko. Un pārstājiet viņu uzskatīt par konkurentu. Jūsu mīļotais nav ienaidnieks, bet gan komandas biedrs. Attiecīgi pret viņu tā arī izturieties!

Vērsis – tieksme pēc komforta zonas

Vēršiem patīk attiecībās justies ērti. Pat randiņos jūs esat gatavs doties uz vienu un to pašu lielisko restorānu pa vienu un to pašu vienīgo maršrutu. Kad esat atradis kaut ko, kas jums patīk un darbojas lieliski, jūs atkārtosiet šo rutīnu katru dienu. Nav nekas nepareizs, ja veidojat sev apkārt ērtu dzīvi, kā arī jūtaties relaksēti un ērti mīlestībā, bet, ja vēlaties, lai attiecības būtu ilgstošas, jums jādod tām iespēja augt un attīstīties. Padomājiet par to, ko jūs varat darīt, lai stiprinātu saikni ar savu mīļoto – attiecības dzirkstīs jaunās krāsās, uzplauks un kļūs stiprākas!

Dvīņi – partnera greizsirdība

Dvīņi vēlas kompanjonu, kas viņiem vienlaikus ir ļoti interesants un tajā pašā laikā viegli pieņem Dvīņu tieksmi flirtēt ar citiem. Kad Dvīņi pļāpā, flirtē, met acis uz citiem un kliedzoši izturas pret ikvienu, kas nonāk viņu redzeslokā, Dvīņu mīļotais cilvēks var kļūt vai traks aiz greizsirdības un justies pamests. Jums ir jāpārliecinās, ka jūsu otrā pusīte saprot, ka flirts ar citiem jums neko nenozīmē un neapdraud jūsu spēcīgo saikniar mīļoto.

Vēzis – emocionalitāte

Šī ūdens zīme ļoti viegli izplūst emocijās un asarās par notiekošo. Diemžēl tas, ka Vēži visu uztvert pārāk personiski, var pārvērst jebkuru sīkumu par īstu emocionālu pārbaudījumu. Vēžiem jāmācās būt nopietniem un praktiskiem, nevis no mušas pūst ziloni, jo dažreiz jūsu partneris tiešām neredz īsziņu, nedzird zvanu un neatceras, ka jūs kaut ko esat sarunājuši.  Nevajag uzreiz apvainoties un justies sarūgtinātam.

Lauva – ego

Lauvām patīk būt uzmanības centrā un labākajiem it visā, bet partneris nevar bezgalīgi apbērt jūs ar komplimentiem un apbrīnot katru jūsu žestu. Ja spēsiet to apzināties un ar to samierināties, jūsu kopdzīve būs daudz patīkamāka. Un neaizmirstiet ik pa laikam izteikt komplimentus un apbrīnot savu otro pusīti.

Jaunava – tiekšanās pēc ideālā

Jaunavas ir bēdīgi slavenas perfekcionistes, bet pastāvīga partnera trūkumu identificēšana attiecībām nenāk par labu. Ja cilvēks neatbilst noteiktiem Jaunavas standartiem, šīs zīmes pārstāvji noteikti to pateiks. Jūs apzināti nemēģināt būt rupjš vai kritisks, un patiesi vēlaties palīdzēt un ticat, ka darāt to, kas ir vislabākais, taču siltās, abpusēji mīlošās attiecībās ir jāiemācās redzēt kopaina, nekoncentrējoties tikai uz sīkumiem.

Svari – bailes sašūpot laivu

Jūs tik ļoti tiecaties pēc harmonijas un līdzsvara, ka cenšaties izlīdzināt jebkādas atšķirības starp sevi un mīļoto. Jūs atkal un atkal sakāt savam partnerim sīkus melus, lai izvairītos no konfliktiem un kāršu atklāšanas, un jums ļoti gribas, lai viss atrisinās pats no sevis. Briesmu signālus var nepamanīt līdz pēdējam brīdim, cerot, ka cilvēks vai apstākļi mainīsies. Jūsu lielākā mācība attiecībās ir iemācīties izteikties. Ja vēlaties kaut ko mainīt, sakiet to. Atklātība un godīgums ļaus jums augt kā personībai.

Skorpions — uzticības problēmas

Skorpioni barojas ar drāmas un afekta enerģiju. Dažkārt viņi var radīt greizsirdības, strīda vai skandāla ainu, lai tikai būtu uz ko skatīties un nekļūtu garlaicīgi. Bet, ja vēlaties ilgstošas un dziļas attiecības, ir ļoti svarīgi kontrolēt savus tumšos impulsus. Ticiet tam, ka jūsu partneris jūs mīl. Iemācieties atslābināties un atrast emocionālo stabilitāti attiecībās, nesagriežot tās kājām gaisā.

Strēlnieks –  kaut kā jauna meklējumi

Strēlnieki alkst piedzīvojumu, un viens no lielākajiem šķēršļiem mīlestībā var būt vēlme pēc “kaut kā cita”. Jums patīk cilvēki, kas nāk no citām zemēm, runā citās valodās, kuriem ir citāda garīgā pārliecība. Zināšanu slāpes ir jūsu stiprā īpašība; jūs viegli pieņemat citu cilvēku uzskatus un atšķirības. Bet jums ir jāsaprot, ka katrs cilvēks ir vesela pasaule, kas atveras pakāpeniski. Ja atrodat kādu, kuru mīlat pavadiet kopā ar viņu vairāk laika nekā parasti. Jo ilgāk paliksiet blakus, jo vairāk jaunu pārsteidzošu iezīmju atklāsiet sava mīļotā cilvēka raksturā.

Mežāzis –  noslēgtība

Ir gandrīz neiespējami atšķirt iemīlējušos Mežāzi no tāda, kas nav iemīlējies. Kā zemes zīme jūs vērtējat praktiskumu, turat kājas stingri pie zemes un nevēlaties dalīties savās sajūtās, bet jūsu mīļotajam ir jāredz un jāsaprot, kā jūs jūtaties! Iemācieties attiecībās nomest nopietnības un atbildības nastu, ieklausīties tajā, kas notiek jūsos un dalīties tajā ar savu mīļoto.

Ūdensvīrs – netradicionāla pieeja mīlestībai

Mīlestība, protams, katram izpaužas citādāk, taču Ūdensvīriem to izdodas parādīt ar ekscentriskiem žestiem (vārdiem, darbībām utt.). Jums nepatīk ievērot sabiedrības noteiktās normas, jums patīk pārsteigt, bet dažreiz tas traucē partnerim, kurš ir pieradis redzēt tradicionālākas jūtu izpausmes. Ne visi ir tik spilgti un neparasti kā jūs. Viņiem ir bail! Ūdensvīram laiku pa laikam jāsamazina sava ekscentriskā uzvedība un jāsniedz mīļotajam vairāk viņam pazīstamu mīlestības apliecinājumu.

Zivis – partnera idealizēšana

Zivis dievina savu iecerēto un nav šaubu, ka tam ir daudz priekšrocību. Taču Zivis mēdz aizpeldēt savā fantāziju pasaulē un kļūst ļoti vīlušies, ja kaut kas nenotiek tā, kā viņi iedomājušies. Runājot par mīlestību, pārliecinieties, ka redzat savu partneri tādu, kāds viņš ir, un nepiedēvējiet viņam nevajadzīgas īpašības. Katram no mums ir gan priekšrocības, gan trūkumi – tā ir kombinācija, kas veido to personību, kuru mēs mīlam.

Lasiet arī: Lidojumu sāga: Kariņš atklāj, ko nožēlo specreisu lietā

Lasiet arī: Lelde Ceriņa un Kašers Āfrikā uzņem dokumentālu raidījumu

Lasiet arī: Sasniedzot 50 gadu slieksni, uzņēmēja Marika Ģederte nomaina uzvārdu

Lasiet arī: «Mēs turpinājām turpat, kur beidzām,» – Rūta Gorkša par Mārča sānsoļiem un līdzatkarību

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube