Foto: Pexels/ Julia Avamotive

“Trešdien agri no rīta būs fantastisks jauns mēness Vērša zīmē. Izcils un lielisks. Tas iezvanīs absolūtu Vērša superlaiku, kad labi ir palaist gaisā visvisādus projektus un satikt nākotnē neizsakāmi vērtīgus cilvēkus,” tā par laika periodu no 6. līdz 12. maijam vietnē “Facebook” raksta astrologs Andis Geste.

“Sāciet jebkādus projektus, tiem sākotnēji nav jāpelna, vienkārši sāciet! Ja, akurāt, nav projektu, ko sākt, kaut vai ar draugiem pārrunājiet nodomus par iespējamiem projektiem! Ejiet tautās satikt cilvēkus! No trešdienas līdz 26. maijam stādam dēstus savai nākotnei,” mudina astrologs.

“Gaisā arvien vairāk sāk koncentrēties veiksmes un sakritību enerģija. Pagaidām tās viena ar otru mijas, bet būs arī periods (16.05.-20.05.), kad tās vienīgo reizi 2024. gadā abas būs vienlaicīgi. Jau laicīgi plānojiet, ko šajā laikā darīsiet, sevišķi 18.05., kad ir lielākā šī gada veiksmes diena,” uzsver Geste.

Pēc viņa teiktā, nedēļas nogale, tāpat kā visa nedēļa, būs lieliska. “Tusiņi atšķirsies. Ja ejat ielās piektdienas naktī, satiksiet jaunus draugus. Naktī uz sestdienu pieejams nopietns mīlas materiāls, bet tur uzreiz jāsaprot, vai es tagad gribu apkrāmēties ar mīlu. No otras puses, kapēc ne?” tā Geste.

Lasiet arī:  Maija otrās nedēļas vidū iespējams slapjš sniegs

Lasiet arī:  Šovā Balss maskā triumfē un 5000 eiro iegūst digitālā satura veidotāja

Lasiet arī: VIDEO | Iereibis autovadītājs Liepājā tiek pie 2000 eiro liela naudas soda un atņemtām tiesībām

Lasiet arī: Rēzeknē notver vīrieti, kurš uzstājīgi nesis neļķes pie nojauktā Aļošas pieminekļa

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 3. – 9. maijs

Lasiet arī: VIDEO | Policisti Vecrīgā uz karstām pēdām noķer velosipēda zagli

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Andis Gesteastrologshoroskopi

youtube icon
Abonēt youtube