Margarita Kolosova. Foto: Facebook @Margarita Kolosova

Eiropas Parlamenta vēlēšanās, kas notiks jau pēc mēneša, startēs arī veikala pārdevēja no Rēzeknes novada, piecu bērnu mamma un šova “X Faktors” zvaigzne Margarita Kolosova.

Piesakoties vēlēšanām, Kolosova atzīst, ka latviešu valoda viņai ir dzimtā, bet nav izrādījusi, vai pārzina vēl kādu citu no Eiropas Savienības valodām, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Margarita izdevumam norāda, ka “Jauno konservatīvo partijā” ir kopš tās dibināšanas un šoreiz poltiskais spēks lēmis, ka viņai jāstartē vēlēšanās. Pārliecības, ka tiks ievēlēta, Margaritai nav, bet, ja ievēlēšot, mandātu viņa ņemšot. “Vispār man patiktu, ja varētu attālināti lemt, jo man labāk patīk dzīvot Latgalē, nevis dauzīties pa briselēm. Man arī lidot ne pārāk gribas. Bet, ja ievēlēs, neko darīt, braukšu,” izdevumam teic Margarita.

Taujāta, ko grib paveikt Eiroparlamentā, viņa aizdomājas: “Mani vispār rāmjos nevar ielikt. Visu to parlamenta būšanu es uztveru kā ģimeni, kur ir lielāki un mazāki brāļi. Mēs esam tie mazie, kurus nez kāpēc visi tajā jaunajā un eksperimentālajā grib bīdīt priekšā. Piemēram, tas zaļais kurss, ko mums uzspiež. Es uzskatu, ka vajag tiem lielajiem brāļiem no lielajām valstīm pateikt, ka ar mums arī jārēķinās, ka mēs neesam nekāds izmēģinājuma poligons, kur visas tās doktrīnas, un kas tik vēl ne, jārealizē. Tad, lūk, es tur eju, lai būtu kāds, kurš tiem lielajiem nepakļautos. Mani nevar aiz virvītēm raustīt,” izdevumam norāda Kolosova.

Margarita Kolosova plašu atpazīstamību ieguvusi, piedaloties televīzijas šovā “X faktors”. Margarita ir aktīva sociālo tīklu satura veidotāja, video blogere un TikTok zvaigzne ar vairāk nekā 26 tūkstošiem sekotāju, informē partija.

Latgales Attīstības centra un mūzikas grupas “Bez PVN” vadītājs Guntis Rasims savulaik par Margtaritu teicis: “Viņa ir taisnības cīnītāja ar milzīgu nebeidzamu atomelektrostacijas enerģijas resursu.”

Lasiet arī:  Maija otrās nedēļas vidū iespējams slapjš sniegs

Lasiet arī:  Šovā Balss maskā triumfē un 5000 eiro iegūst digitālā satura veidotāja

youtube icon
Abonēt youtube