Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 24. līdz 30. maijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izmaiņas tavā darba kolektīvā, komandā vai darba vidē nāks tavai uzņēmējdarbībai tikai par labu. Nav vēlams turēties pie vecā, senā un jau sen nokalpojušā, neatkarīgi no tā, vai tā ir kāda lieta, manta vai darba telpas. Gatavība mainīt ieradums būs ceļš uz panākumiem. Gluži kā reibinoši siltā ceriņu smarža, arī romantiskajās attiecībās uzplauks jaunu sajūtu nokrāsas.

Vērsis

Aktuāli var kļūt kādi iepriekš nepaveiktie darbi, kurus nāksies paveikt steidzami un īsā laikā. Tiks mainīta darbu gaitas stratēģija un pieaicināti klāt arī palīgi. Jāpievērš uzmanība darījumiem, kas neievieš pilnīgu skaidrību par naudas plūsmu. Pakonsultējies ar attiecīgās jomas speciālistu.

Dvīņi

Nāksies rūpīgāk izvērtēt katru iespējamo darba piedāvājumu. Turi ausis vaļā un klausies uzmanīgi par veicamajiem pienākumiem, niansētiem noteikumiem. Tiks apgūtas papildu prasmes, kas noderēs veicot jaunos pienākumus. Lielāka peļņa tiks gūta, ja teiksi “jā” sadarbībai, kura parādīsies, tavuprāt, visnepiemērotākajā brīdī.

Vēzis

Tiks saskatītas papildu iespējas, kā parādīt plašākam sabiedrības lokam savas zināšanas un prasmes tā, lai gūtu papildus klientu pieplūdumu. Izdevies un nākotnē lielāku peļņu nesošs būs ieguldījums savas profesionālās darbības kvalitātes uzlabošanā. Iemīlēšanās sajūta, uzmanības apliecinājumi pacels tevi sajūtu spārnos.

Lauva

Patiecoties labai komandai, ko pats esi izveidojis, būs arī labi panākumi. Ir pienācis laiks ieviest skaidrību attiecībās, kas jau sevi ir izsmēlušas un nerada ne prieku, ne vēlmi patiesi kopā būt. Jaunu attiecību sākumā esošiem jūtas un sajūtu taureņi valdīs par prātu. Ļaujies!

Jaunava

Brīnumaina paveikšanās tiks piedzīvota tiem, kuri darbojas pakalpojumu sniegšanas jomā, kā arī rūpējoties par citiem veselības nozarē. Labie darbi tiks pamanīti un dāsni atalgoti, tad kad to negaidīsi. Dari darbu no sirds un nauda tev būs vienmēr. Papildu labumus saņemsi vērtīgu dāvanu veidā.

Svari

Aktīvāka piedalīšanās saviesīgos pasākumos sniegs gandarījuma sajūtu par savu profesiju un paveikto kopumā. Tavas prasmes tiks atzinīgi novērtētas. Ļaujies kādai pavisam negaidītai intervijai par tavu darbu. Iepriecinošas ziņas tiks saņemtas par gaidāmo atalgojumu.

Skorpions

Piedāvājums par piedalīšanos kāda radošā projektā ļaus parādīt spožākā gaismā savus talantus. Īpaši tajās darbības jomās, kas saistītas ar palīdzības sniegšanu sarežģītā situācijā  nonākušajiem. Izdevīgs būs ieguldījums kādā vilinošā darījumā. Uzplaiksnīs sajūtas attiecībā uz kādu jau sen zināmu cilvēku.

Strēlnieks

Vērā ņemami panākumi ir gaidāmi tiem, kuri darbojas ar izglītību saistītas jomās. Arī tūrisma jomā strādājošiem būs diezgan daudz  vērtīgu izaicinājumu, kas veicinās izaugsmi.  Esi gatavs labām pārmaiņām. Iepriekš nenozīmīga iepazīšanās var pārvērsties interesantās attiecībās.

Mežāzis

Tevis ieguldītā enerģija materiālajā veidā atmaksāsies nedaudz vēlāk. Neatmet visam ar roku, ja pacietības mērs jau ir pilns. Tiks izskatīts piedāvājums par jaunām darba iespējām, sadarbojoties ar kādu kompāniju. Lielākas naudas summas tiks ieguldītas aktivitātēs, lai uzturētu formā savu fizisko veselību.

Ūdensvīrs

Būs jāizrāda sava iniciatīva, lai sasniegtu to, kas ir iecerēts, pabīdot uz priekšu kādu projektu sabiedrības labā. Prieks un izdošanās ir gaidāma tiem, kuri darbojas kā kolektīvu un dažādu citu organizāciju vadītāji. Uzstāšanās, iesaistīšanās saviesīgās aktivitātes būs ieguldītās enerģijas vērti.

Zivis

Iedvesma būs sasniegusi tos, kuri jau kādu laiku gaidīja to atnākam, lai spertu radikālu spoli savā profesionālajā darbībā. Tas citiem būs pārsteigums. Lielāks atalgojums ir gaidāms tām zivīm, kas rīkojas saskaņā ar savu sirdsapziņu un godīgi pilda savus pienākumus. Būs jāpieliek pūles, lai atgūtu to, kas ir pazaudēts savstarpējās attiecībās.

Lasiet arī: Saeimas deputāti meistarklasē mācīsies atpazīt dezinformāciju

youtube icon
Abonēt youtube