Foto: Pixabay/panajiotis

Vasaras mēneši, kā jau kāzu laiks, mīlestībai būs diezgan labs periods. Īpaši laika posms no jūnija otrās puses līdz pat augustam, tā astroloģisko prognozi vasarai mīlestības un attiecību jomā komentē astroloģe Inita Dilāne.

“Ja vēl jūnija beigās un jūlija sākumā sajūtu izpausmes un vēlmes attiecībā uz kāzu svinībām, tērpu izvēli, būs diezgan pieticīgi romantiskas, tad jūlija otrajā pusē līdz pat augusta pirmajai dekādei greznība, zelts, ekskluzivitāte būs modē katrās svinībās. Labākie fotogrāfi, skaistākās muižas un svētku zāles ar izcilākajiem mūziķiem un vakara vadītājiem būs pašsaprotams pasākuma komponents,” prognozē astroloģe.

“Sākot ar augusta pirmajiem datumiem attiecībās var rasties sarežģījumi tieši komunikācijā. Līdzīgi kā aprīlī, tikai nedaudz ar citam nokrāsām, pārpratumi būs tieši par nebūtiskiem sīkumiem, kas, dīvainā kārtā, izrādīsies nozīmīgi. Augustā nereti sastapsies ar no mušām uzpūstiem ziloņiem un dažādiem pārspīlējumiem,” brīdina Dilāne.

Pēc astroloģes sacītā, no 5. augusta līdz 29. augustam būs jāpievērš pastiprinātāka uzmanība dokumentiem, pirms tie tiek parakstīti. Sadzīviski sīkumi var zust un plīst. Aktuāla būs atgriešanās pie veco sarunu tēmu akcentēšanas un gluži vai izvilkšanas no pagultes. “Atkal tas pats maļamais,” kungi nodomās. Nāks gaismā kāda nianse, kas var pabojāt esošo savienību. Nejauši ieraudzīta kāda ziņa, kāds attēls viedierīcē var radīt virkni diskusiju.

“Vīrieši augustā būs noskaņoti uz flirtu, draudzīgu komunikāciju, viegli pierunājami uz romantiskiem izbraucieniem tepat tuvumā. Tāpēc ir jāņem vērā visiem zināmā patiesība par to, ka, ja vilks būs paēdis mājās, medībās neies. Īpaši dramatiska iezīmējas augusta otrā puse. Tās attiecības, kuras nebūs izturējušas provokatīvu pārbaudījumu slogu, var pajukt. Dāmām būs augstākas prasības dabūt teju vai neiespējamo, bet kungi runās tikai runāšanas pēc, pasmaidīs un tik un tā spītīgi turēsies pie saviem principiem un vērtībām,” atklāj astroloģe Inita Dilāne.

Lasiet arī: «Uzvāriet roltonus, Rinkēviča kungs!» – soctīklu lietotāji sajūsmā, ka prezidents nakšņo kojās

youtube icon
Abonēt youtube