Jenny May. Foto: Ekrānšāviņš

Dziedātāja Jenny May laidusi klajā jaunu singlu “Dvēsle mostas”, kas tapis sadarbībā ar zviedru autoriem Martinu Elenmarku, Dārenu Maiklu un Čārliju Masonu. Ar šiem komponistiem dziedātāja sadarbojusies jau iepriekš – viņi piedalījušīes dziesmas “Es gribu vēl mīlēt” un konkursa Supernova dziedātā “Soledad” tapšanā.

Jaunais singls “Dvēsle mostas” ir par to, ka dzīvojam jaunā laikmetā. Lai tajā izdzīvotu, arī pašiem jāmainās, jāatmodina savs iekšējais spēks un potenciāls, informē mūziķe.

Tuvojoties Līgo svētkiem, dziedātāju allaž iedvesmojusi uguns tēma, kuru kā stihiju apspēlējusi arī dziesmas tekstā.

Dziesmas videoklips gan šoreiz nav latviskās noskaņās. Pēc nesenā ceļojuma uz Ēģipti, dziedātāja guvusi spēcīgu iedvesmu: smiltis, kamieļi, piramīdas… viss it kā paredzami, taču vienā mirklī skatītāju acij dziedātāja pārvēršas līdz nepazīšanai. No ierastās gaišmates Jenny May pārtop par īsmatainu melnmati ar poniju.

“Kad “Instagram” īsajos stāstiņos ievietoju video ar melnajiem matiem, cilvēki pamatīgi satrūkās. Sen nebiju saņēmusi tik daudz vēstuļu no saviem sekotajiem. Daudzi bija lielā šokā par stila maiņu. Visus varu nomierināt. Matu krāsa man nav mainīta, vēl joprojām varu lepoties ar blondajām matu cirtām. Videoklipā esmu ēģiptiešu dieviete, un tik tiešām pilnīgi citas sajūtas atnesa jaunais tēls,” tā par jauno videoklipu stāsta pati Jenny May.

Tā kā nākamgad tiks svinēti 20 gadi uz skatuves, dziedātāja nolēmusi izdot jaunu albumu.

Lasiet arī: «Uzvāriet roltonus, Rinkēviča kungs!» – soctīklu lietotāji sajūsmā, ka prezidents nakšņo kojās

Saistītās tēmas: dziedātājaJenny May

youtube icon
Abonēt youtube