Anastasija Zavorotņuka. Foto: Ekrānšāviņš

Naktī uz ceturtdienu, 30. maiju, pēc smagas slimības 53 gadu vecumā mūžībā aizgājusi slavenā krievu aktrise, populārā seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigzne Anastasija Zavorotņuka, ziņots viņas “Instagram” profilā.

Kā zināms, aktrise ilgu laiku cīnījās ar ļaundabīgu smadzeņu audzēju. Par aktrises slimību kļuva zināms 2019. gadā.

Anastasija Zavorotņuka jau ilgāku laiku nebija rādījusies sabiedrībā, jo viņas stāvoklis nepārtraukti pasliktinājās.  Pirms mēneša Krievijas mediji ziņoja, ka Zavorotņuka nonākusi komā.

“To nav iespējams aptvert un ir ļoti grūti atrast pareizos vārdus. Mūsu Nastja šonakt nomira pēc ilgstošas smagas slimības. Mēs pateicamies ikvienam no jums, kas no visas sirds vēlējai viņai labu, lūdzās par viņas veselību un ticēja. Nastja vienmēr juta un augstu vērtēja jūsu atbalstu,” teikts publiskotajā paziņojumā.

Aktrises nāvi apstiprināja arī viņas meita Anna Zavorotņuka, publicējot paziņojumu sociālajos tīklos: “Pagājušajā naktī viņi mums piezvanīja un teica, ka tevis vairs nav. Mammu, tu esi labākais, kas man jebkad bijis. Es ļoti lepojos, ka esmu tava meita. Es tevi vienmēr mīlēšu un atcerēšos kā laimīgu, mīlošu un neparastu. Mana dvēsele vienmēr ir ar tevi.”

Zvaigznei palikuši trīs bērni – 28 gadus vecā Anna, 23 gadus vecais Maikls un piecus gadus vecā meita Mila.

Savas karjeras sākumā Anastasija spēlēja teātrī, bet popularitāti viņai atnesa galvenā loma seriālā “Mana mīļā aukle”. Situāciju komēdijā viņa spēlēja auklīti Viktoriju no Mariupoles.

Lasiet arī: VIDEO | Četrkājainie «mjauljonāri» jeb četri pasaulē bagātākie kaķi

youtube icon
Abonēt youtube