Foto: Pixabay/Vaivography

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 31. maija līdz 6. jūnijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Apdomāsi piedāvātās izaugsmes iespējas ārzemēs, kas tai pat laikā ir saistītas ar tavu vaļasprieku. Patīkams pārsteigums tiks saņemts no kādas nesen izveidojušās sadarbības. Apzinies to, ka tavas zināšanas ir vērtīgas. Attiecībās pagātnē piedzīvotā situācija var radīt nevajadzīgas domstarpības ar esošo partneri.

Vērsis

Tiks realizēta kāda no sen lolotajām biznesa idejām par efektīvāku uzņēmējdarbības attīstīšanu. Darba iespējas tiks piedāvātas tiem, kuri tās izmisīgi meklē. Ļaujoties lielākiem finansiāliem ieguldījumiem, būsi gandarīts par paveikto. Kāda jauna iekārta, lai atvieglotu tavu darbu, būs tieši laikā.

Dvīņi

Tiks apsvērta doma iziet uz ārzemju tirgu plašākos apmēros. Patīkams pārsteigums naudas izteiksmē uzlabos garastāvokli. Tiks saņemta kāda vērtīga dāvana, ko naudas izteiksmē tā īsti pat novērtēt nevar un nemaz nevajag. Attieksme būs galvenais rādītājs turpmākajām sadarbībām. Galvu reibinoši pavērsieni ir gaidāmi romantiskajās attiecībās.

Vēzis

Cītīgi prātojot un analizējot radušās situācijas darbā, nāksies rast kompromisu kādā no jautājumiem. Viegli nebūs. Neturi emocijas sevī un saņemies drosmi runāt. Lielāka peļņa tiks gūta no kādas aktīvas darbošanās projektā. Nauda kā magnēts pievilksies pie tiem, kuriem prāta stāvoklis, jeb domāšanas vieds būs atbilstošs labklājības veicināšanai.

Lauva

Kāds cilvēks, kuram tu ļoti uztiecies, būs tev labs palīgs darba jautājumos. Pateicoties labam honorāram, tiks izlīdzināti finansiālie robi, kas radās lielu tēriņu rezultātā. Tiks saņemti vilinoši, labu peļņu sološi piedāvājumi ārzemēs. Tiksi skaidrībā ar sirdi nomācošiem jautājumiem, kā virzīt turpmāko romantisko attiecību gaitu.

Jaunava

Daudz enerģijas un spēku resursu nāksies veltīt saviem tiešajiem darba pienākumiem. Būs situācijas, kas pamatīgi noslogos tavu prātu. Tiksi ar visu galā, pateicoties savam lielajam zināšanu un prasmju klāstam. Atļausies iegādāties kādus labākus un  jaudīgākus darba instrumentus.

Svari

Tava iniciatīva attiecībā uz kādu novārtā atstāto projektu atmaksāsies materiālajā izteiksmē. Nāksies likt lietā savas prasmes un arī uzkrātos resursus ieguldīt gudri. Tava darba komanda tev palīdzēs. Pateicoties kādai jaunai biznesa idejai, spēsi uzlabot savu materiālo situāciju. Nesaskaņas var rasties mājās, veicot kopā ikdienišķus darbus.

Skorpions

Būsi samērā piesardzīgs attiecībā uz darba piedāvājumiem, kas saistīti ar labākām izaugsmes iespējām tavā karjerā. Plānotie darbi izdosies un gandarījums par paveikto arī tiks gūts jau pavisam drīz. Papildu peļņa tiks gūta pateicoties kādam tavam talantam, ar ko vari nopelnīt. Tavs mīļotais cilvēks pavisam nejauši izmainīs tavus līdzšinējos plānus, kas saistīti ar kādu pasākumu.

Strēlnieks

Biznesa idejas nāks prātā ik brīdi, tikai būs jāatrod laiks un resursi, kā tās varētu realizēt. Vērtīgs padoms no attiecīgas nozares speciālista tev būs tieši laikā un ir ieteicams. Paļaujies uz citiem cilvēkiem. Ieteicams izvairīties no lielākiem finansiāliem ieguldījumiem profesionālās darbības attīstīšanā.

Mežāzis

Atbildības sajūta mīsies kopā ar vainas izjūtu par to, ka darbus nebūs viegli paveikt laikā. Nešausti sevi par to, kas nav tavas tērētās enerģijas vērts. Sakārtosies un atrisināsies nesaskaņas ar darba kolēģiem. Vēlams paturēt noslēpumā savus plānus par gaidāmajiem ieguldījumiem kādā nozīmīgā projektā.

Ūdensvīrs

Jaunas sadarbības iespējas tiks rastas kāda saviesīga pasākuma ietvaros. Veiksmīgi ritēs darbi tiem, kuru profesija ir saistīta ar informācijas tehnoloģijām un fotomākslu. Ieguldījums kādā nelielā īpašumā, kas nākotnē var būt kā labs peļņas avots, būs ļoti veiksmīgs.

Zivis

Tiks dotas iespējas parādīt savas prasmes un zināšanas plašākam lokam, ejot drosmīgāk jaunās sociālo tīklu platformās. Lielāki ienākumi būs gūstami pateicoties tavai labajai intuīcijai un veiksmei. Taureņi prātā un romantika ikdienā ļaus piedzīvot brīnumaini jaukas sajūtas nesen izveidotajās attiecībās.

Lasiet arī: Vidējā darba alga Latvijā pārsniegusi 1600 eiro mēnesī

Lasiet arī: VIDEO | Četrkājainie «mjauljonāri» jeb četri pasaulē bagātākie kaķi

youtube icon
Abonēt youtube