Magone Liedeskalna. Foto: Ekrānšāviņš

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, pašmāju šovu zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalna piedāvā interesentiem pasūtīt sveicienus Jāņos. Iepriekš viņa līdzīgu iespēju piedāvājusi gan Valentīna dienai, gan Starptautiskajai Sieviešu dienai par godu.

Magone vietnē “Instagram” publiskotajā video norāda, ka piedāvā pasūtīt sveicienus Jāņos, “jo īpaši, ja esat ārzemēs un nevarat būt kopā šajos Līgo svētkos.”

“Akcijas cena – tikai desmit eirīši! Kurš ātrāk brauks, ātrāk saņems! Tā teikt, ātrāk pasūtīsi, ātrāk būs sveicieniņš. Var būt arī tā, ka noslodzes dēļ ne visiem iespējams sarakstīt, tā kā, ja laicīgi darbosimies, laicīgi viss būs padarīts, “ teic Magone.

“Nenokavē savu iespēju! Nemēdz būt bieži šādas iespējas, tā ka, lūdzu, gaidu pasūtījumus!” pie interneta lietotājiem vēršas Magone.

Magones aicinājums izraisījis virkni pārmetumu un negatīvu komentāru no soctīkla lietotāju puses. “Kādi nagi, kādas rokas netīras….”, “Nagus iztīri rociņām…”, “Ej strādāt, kauns nav kāst naudu! Cik nodokļus tu maksā pa šo…” – šādi komentāri lasāmi pie Magones publicētā video.

Tomēr ir soctīkla lietotāji, kas Magoni arī aizstāv un izrāda interesi par viņas piedāvāto iespēju. “Nesaprotu, kāpēc visu laiku kaut kas ir jāpārmet Magonei… Šajā ekonomikā pat cilvēkam ar labi apmaksātu darbu ir grūti vienam aprūpēt četrus bērnus, šeit cilvēks dzīvo laukos un piepelnās, kā vien prot, lai pabarotu savu ģimeni un nodrošinātu jumtu virs galvas. Kā jums drīzāk pašiem nav kauna izrādīt savu smieklīgi zemo inteliģences līmeni…” norāda kāda “Instagram” lietotāja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Jau vēstīts, ka Magone Liedeskalna, tuvojoties visu mīlētāju dienai, saviem sekotājiem un citiem interesentiem piedāvājusi sagatavot Valentīndienas sveicienu. Pieprasījums pēc tiem izrādījies tik liels, ka, dzejnieces vārdiem runājot, ar pasūtījumiem pierakstīta pilna klade.

Lai gan daudzi patiesi izrādīja interesi par minēto piedāvājumu un vēlējās uzzināt, kā iespējams sazināties ar Magoni, kāds arī iekomentējis, ka tas esot Kombuļu Ineses bizness, un neesot labi tā špikot. Kā zināms, savulaik šādu iespēju – saņemt īpašu video sveicienu dzimšanas dienā vai citos svētkos – piedāvāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese.

Tomēr interesentu saņemt sveicienu no Magones netrūcis, jo pavisam drīz Magone vietnē “Instagram” publiskojusi jaunu video ierakstu, kurā norāda: “Mani mīļie dārgie gailīši, vistiņas, cukurdupsīši un pārējie ļaudis! Jūs esat gan uzspridzinājuši “Instagram”, gan manus telefonus. Ir tā, ka visas lētās vietas ir aizņemtas, man ir pilna klade ar pasūtījumiem, un es vairāk nevarēšu uzņemt klientus, jo ir jāpadara tas, kas ir sasūtīts. Tiešām pa divām kladēm tas darbs notiek. Ja nu galīgi ir tā, ka kāds tiešām grib un sirds dreb – “Magon, lūdzu!”, tas būs izņēmuma kārtā izdarāms, bet pa 20 eiro. Es vairs pa 11 [eiro] nespēju apkalpot.”

Lasiet arī: Atkal Jānis! Agrita Bindre saņēmusi bildinājumu

Lasiet arī:  No sešiem rītā līdz diviem dienā – Grevcova sākusi veikt sabiedriskos darbus

Saistītās tēmas: JāņiJāņu sveiciensMagone Liedeskalna

youtube icon
Abonēt youtube