Foto: Pexels/Vika Glitte

Astrologi uzskata, ka katrai mātei piemīt savs bērnu audzināšanas stils un manieres, atkarībā no zodiaka zīmes, kādā viņa ir dzimusi, vēsta New York Post.

Auns – karstasinīga

Saspringtās un enerģiskās mātes – Auni ir tendētas sprādzienbīstamiem uzliesmojumiem, kuru dēļ bērni meklē patvērumu zem dīvāna spilveniem vai austiņās. Mēģinot izlīdzināt savu vainu, Auna zīmē dzimusi māte savus bērnus aplaimos ar dāvanām un atvainošanās tekstiem.

Vērsis – virspusēja

Vēršu zīmē dzimušas mammas, kuras pārvalda estētikas planēta Venēra, sliktākajā gadījumā var būt virspusējas un nosodošas. Ja šo īpašību nekontrolē, šī kombinācija var izaudzināt  dusmīgus pusaudžus ar zemu pašcieņu.

Dvīņi – pļāpīga

Dvīņu zīmē dzimušām mammām raksturīgas īpašības ir nolaidība un runīgums. Tā kā viņas ir gaisa zīmes, visticamāk, bērna pusdienu kastītē ieliks zīmīti ar dzejoli, nevis ēdienu. Šīs mammas ir arī lielas stāstnieces, un viņu sagrozītā notikumu versija bieži liek bērniem apšaubīt savu realitātes izjūtu. Bērnam būs grūti iestarpināt kādu vārdu mammas runas plūdos, bet viņš attīstīs mākslu atslēgties.

Vēzis – rūpīga

Neviena zodiaka zīme nav tik ļoti mātišķa kā vēzis. Cieši saaugot ar savu bērnu vajadzībām un emocionālajām atšķirībām, viņas ļoti pārdzīvo, kad pēcnācēji atstāj ligzdu.

Lauva – jautra

Lauvas zīmē dzimušai mātei bērni ir viņas pašas saules enerģijas turpinājums. Šīs mammas varbūt arī nespēj atvainoties, taču viņas ir nepārspējamas, ja runa ir par lielas dzimšanas dienas ballītes sarīkošanu.

Jaunava – netradicionāla

Jaunavas audzināšanas stils svārstās starp intensīvu un netradicionālu. Šī iemesla dēļ Jaunavas bērni aug muzikāli noskaņoti, ar spēcīgu imunitāti, izteiktu mīlestību pret darbu un paranoju.

Svari – nekonfliktējoša

Tā kā nav tendētas uz konfliktiem un publiskām scēnām, Svaru māmiņas miera un pieklājības uzturēšanas vārdā pieļauj daudz. Veneras pārvaldītas, šīs zodiaka zīmes mātes uzstāj, lai bērni atbalsta viņu piekopto estētiku vai iecienīto zīmolu. Šīm mammām tas, kā bērns izskatās, dažreiz ir svarīgāks par to, kā viņš jūtas.

Skorpions – modra

No Skorpiona zīmē dzimušas mātes nav iespējams noslēpties. Pēc dabas viņas ir aizdomīgas, jūt bailes un noslēpumus. Skorpiona zīmē dzimušas mātes bērnam bēgšana no mājām vai jebkāda cita slepena uzvedība prasa īpašas taktiskās prasmes. Var jau skriet, bet māte – Skorpions savu bērnu tāpat atradīs.

Strēlnieks – savrupa

Strēlnieka zīmē dzimušai mātei savu bērnu pieklājīgā izturēšanās ir daudz svarīgāka par viņu jūtām. Traģikomiskas bērnības atmiņas garantētas.

Mežāzis – stingra

Mežāža zīmē dzimusi mamma rada “tēta” atmosfēru: roku vicināšana, viskija dzeršana, skarbs izteiksmes stils. Stāsti pirms gulētiešanas izpaužas kā vērtīgi padomi nākotnei. Emocionālās pieejamības trūkumu viņa kompensē ar finansiālo stabilitāti. Šīs zīmes sievietes uzskata, ka mīlestība, tāpat kā labs kredītreitings, ir jānopelna. Viņas vēlas, lai bērni kļūtu par labākiem cilvēkiem. Tiecoties pēc pilnības, Mežāža zīmē dzimušu māšu bērni nereti kļūst vai nu par nikniem izcilniekiem, vai nožēlojamiem neveiksminiekiem.

Ūdensvīrs – dīvaina

Ūdensvīra zīmē dzimušas mātes savā ikdienas cīņā, līdzsvarojot ģēniju un neprātu sevī, var aizmirst, ka viņām ir bērni. Tā kā viņas pārvalda skarbais Saturns un “trakais” Urāns, mātes – Ūdensvīri ir vai nu pašos uzdevumu augstumos vai pilnīgas dīvainītes.

Zivis – sapņaina

Zivju zīmē dzimušas mātes ir sapņainas un parasti nejaucas savu bērnu lietās. Šīs ūdens zīmes daudz biežāk būvē spilvenu cietokšņus un rotājas ar gliemežvāku kaklarotu, nekā pielieto miesassodus vai pieprasa pārtraukumu rotaļās. Dziļi sirdī Zivis pārdzīvo šaubas, tiklīdz runa ir par atbildību par bērniem.

Lasiet arī: Atkal Jānis! Agrita Bindre saņēmusi bildinājumu

Lasiet arī:  No sešiem rītā līdz diviem dienā – Grevcova sākusi veikt sabiedriskos darbus

youtube icon
Abonēt youtube