Foto: Pixabay/solomia2016shoping

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 14. līd 20. jūnijam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Zvaigžņu labvēlība būs jūtama tiem, kuriem profesionālā darbība ir cieši saistīta ar svētku radīšanu citiem, pasākumu organizēšanu un rūpēšanos par to, lai pasākums norit skaisti un bez raizēm. Ļaušanās izaicinājumam attiecībā uz naudas ieguldīšanu būs pareizā izvēle. Veiksmīgs būs pirkums, kas būs saistīts ar sava talanta pilnveidošanu.

Vērsis

Tas, ko tu esi iecerējis savā uzņēmējdarbībā, izdosies perfekti. Ieteicams pievērst uzmanību dokumentiem, kurus tev būs jāparaksta tuvākajā laikā. Lielākus tēriņus var radīt dažādas izpārdošanas un akcijas. Labs un ļoti izdevīgs būs ieguldījums atpūtas braucienā, kas tiks apvienots ar kādu pašsajūtu uzlabojošu procedūru.

Dvīņi

Mainoties tavai vērtību sistēmai, mainīsies arī tava attieksme pret savu darbu. Tiks saņemts vilinošs piedāvājums, kas saistīts ar kāda uzņēmuma attīstību un lielākām peļņas iespējām, sadarbojoties ar ārvalstīm. Kopsaucēju meklēšana savstarpējās attiecībās mudinās pieņemt nopietnu lēmumu, uz ko jau esi kādu laiku gājis.

Vēzis

Saņemtā uzslavu un komplimentu deva mudinās ķerties klāt jaunu ideju attīstīšanai, kas gluži vai birs no gaisa viena pēc otras. Papildu izdevumi būs saistīti ar kādu braucienu. Attiecībās jūtas uzplauks tiks krāšņi kā margrietiņas zieds. Mīl vai nemīl, pavēro pēc darbiem un attieksmes attiecībā uz sevi. Laulībā esošajiem ir jāizvairās no sadzīviskām domstarpībām.

Lauva

Prieks par paveikto motivēs spert drosmīgāku soli nākotnē.  Izvērtē labi, kur tu tērē un liec lietā savu enerģiju. No kāda tev labi zināma cilvēka puses būs piedāvāta labu pelņu nesoša sadarbība ilgtermiņā. Samezglojumi esošajās attiecībās mudinās paiet malā no esošās situācijas un ļaut, lai viss risinās un šķetinās viegli un dabiski. Pārsteigumu sagādās kāds slepens pielūdzējs.

Jaunava

Negaidītas situācijas darbā, ko būs radījuši tavi darba kolēģi, var sašūpot tavu līdzšinējo plānu gaitu. Lielāki tēriņi var rasties saistībā ar kādu projektu, pasākumu ģimenes vajadzībām. Pievērs uzmanību tam, kur aizplūst tava nauda.  Attiecībās tavs pacietības mērs būs pilns un tu velēsies tikt skaidrībā es esošo attiecību statusu.

Svari

Jaunie pienākumi norūdīs tavu raksturu. Vairāk sāksi aizdomāties ne tik daudz par citiem, cik par sevi. Jo vairāk rūpēsies par savu labsajūtu, jo labāk tev veiksies darbā. Naudas summa, kas būs izdota par kāda ģimenes locekļa vajadzībām, var radīt diezgan lielu robu tavā budžetā.  Pietaupot savus resursus, tu pietaupīsi arī liekas reizes, kas var rasties izdevumu dēļ.

Skorpions

Atbildīgāk pieejot sava biznesa attīstīšanai, būsi ieguvējs. Sastapsies pie situācijām, kuras nāksies atrisināt paša spēkiem. Pavēro savu padoto attieksmi pret darbu un arī pret sevi, un tev viss būs skaidrs par to, kāpēc ir tā, kā šobrīd ir. Gandarījumu raisošs būs ieguldījums transportlīdzeklī. Atļausies iegādāties kaut ko labāku, sevis cienīgāku.

Strēlnieks

Uzņemoties papildu saistības un piekrītot citiem darba pienākumiem, tu to nenožēlosi. Veiksmīgi noritēs plānotās mācības, kas būs noderīgas tavā profesijā nākotnē. Finansiāli darījumi, kas ir saistīti ar nekustamā īpašuma pirkšanu vai pārdošanu, būs veiksmīgi. Tie, kuri darbojas izbraukumu tirdzniecībā, gūs labu peļņu.

Mežāzis

Būsi pretimnākošs attiecībā uz piedāvājumiem, kas saistīti ar ārzemju darba tirgu. Atklāsmes brīžus piedzīvosi kādā pasākumā, kas ļaus saskatīt jaunus pavedienus tavā uzņēmējdarbībā. Vēl vairāk tiks piedomāts pie darbu kvalitātes. Ienākumu apjoms radīs iespēju, lai tu beidzot varētu piepildīt kādu no saviem sapņiem.

Ūdensvīrs

Sarežģījušos situāciju darba kolektīvā starp vienāda rakstura amata meistariem nebūs viegli risināt. Neļauj kāpt sev uz galvas un apzinies savu vērtību, kvalitāti un darba stāžu attiecīgajā jomā. Rūpīgāk piedomāsi pie saviem ikdienas tēriņiem un pirkumiem un centīsies izvairīties no spontāniem pirkumiem, kas tiek pozicionēti kā “jaunums”.

Zivis

Tiks mainīta ierasto darbu stratēģija un darba formāts. Pārmaiņas nebūs vieglas, taču nākotnē ļoti progresīvas. Saņemsi piedāvājumu par dalību tev saistošā projektā, kas nav tiešā veidā saistīts ar tavu profesiju. Sajūta, ka esi mīlēts un lutināt, ļaus starot priekā un vēl vairāk no sevis dot enerģiju citiem. Tiks saņemta lielāka naudas summa.

Lasiet arī: VIDEO | Talcinieks, tīrot Magones drēbju skapi, iebrauc ar roku kaķa mēslos

Lasiet arī:  Slēgs satiksmi galvaspilsētas centrā Riga Pride 2024 gājiena laikā

youtube icon
Abonēt youtube