Foto: Pexels/Karolina Kaboompics

Populārā britu producenta Saimona Kauela radītā “Got Talent” franšīze ir nonākusi līdz Latvijai un jau šoruden kanālā TV3 varēsim sekot līdzi pašmāju talantiem šovā “Ir talants!”. Šobrīd tiek šovam tiek aicināti pieteikties visneparastāko talantu, hobiju un prasmju īpašnieki, kuri gatavi savu talantu parādīt visai Latvijai uz lielās šova skatuves.

Šovam aicināts pieteikties ikviens, kurš prot to, ko nevar neviens cits un ir gatavs to parādīt visai Latvijai. Talantam nav robežu – aicināti pieteikties dalībnieki, kuri prot muzicēt, dejot, žonglēt, prot pārsteigt auditoriju ar kāršu trikiem vai ilūziju, bet varbūt ir čūsku dīdītāji, uguns spļāvēji vai spēj likt sienām kustēties – ikviens ir aicināts parādīt savu unikālo talantu arī citiem, informē TV3.

Šova dalībnieku sniegumu vērtēs gan žūrijas locekļi, gan arī skatītāji auditorijā, atbalstot dalībniekus ar ovācijām. Labākie dalībnieki, kuri būs izturējuši atlases kārtas, par uzvaru sacentīsies šova tiešraidē.

Līdz šim šovs ir īstenots vairāk kā 70 valstīs un tas iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā kā visu laiku veiksmīgākais realitātes šovs.

Lasiet arī: VIDEO | Talcinieks, tīrot Magones drēbju skapi, iebrauc ar roku kaķa mēslos

Lasiet arī:  Kļuvis zināms, kādu laiku sinoptiķi prognozē Jāņos

youtube icon
Abonēt youtube