Foto: Pixabay/OlcayErtem

Saturns, kas liek koncentrēties uz atbildību jūtās, sāk griezties atpakaļ jeb kļūst retrogrāds. Tas nozīmē, ka mēs saskarsimies ar situācijām, kas aizkustināja mūsu sirdis šā gada pavasarī. Pēc astroloģes un taroloģes Jūlijas Ļifanovas stāstītā, Saturns atgādinās par to, ko esam palaiduši garām iepriekš, vēsta Wday.

Terapija dvēselei, reizēm sāpīga, bet ļoti efektīva, mums visiem sāksies 29. jūnijā – Saturns Zivju zīmē pāries retrogrādā fāzē, kas simbolizē mūsu dziļās, ne vienmēr apzinātās emocijas. Astroloģijā šis zvaigznājs ir atbildīgs par fantāzijām, saikni ar Dievu, un, kad Saturns pārvietojas caur to, tas liek mums paraudzīties uz visu, kas mūs neatstāj vienaldzīgus, ar daudz skaidrāku prātu. Jebkuras planētas retrogrādā kustība, pirmkārt, ir mācību stundu un situāciju atkārtošanās, kurām mēs “palidojām garām” un par kurām nolēmām aizmirst, skaidro astroloģe.

Saturna tranzīts caur Zivīm notiks no 29. jūnija līdz 15. novembrim. Tas nozīmē, ka mēs saskarsimies ar to emociju pārdzīvošanu, kas mūs skāra no šā gada 19. marta līdz 8. jūnijam – atceries, kas tevi īpaši aizkustināja pavasarī! “Jūs, iespējams, pārāk ātri “pārdzīvojāt” šīs situācijas un nepārdomājāt savas jūtas tik dziļi, kā to prasa Saturns. Fakts ir tāds, ka šī planēta valda pār skaidrību un līdzsvaru. Tāpēc tās retrogrādā fāze var palīdzēt aktualizēt tās emocionālās problēmas, kuras ir vērts risināt jūsu garīgās izaugsmes dēļ,” uzsver astroloģe.

“Piemēram, ja attiecībās tevi kaut kas neapmierina, tad nāksies saskarties ar nepieciešamību pēc nopietnām sarunām ar partneri. Bet, ja esat mīlas trīsstūrī, jūsu pārdzīvojumu pakāpe var saasināties līdz baltkvēlei, skaudri apzinoties savu vientulību. Pieņemiet izmaiņu neatgriezeniskumu, kuras ir jāuzsāk tieši jums. Saturns Zivīs ir atkāpšanās no tukšā, tāpēc daudzi cilvēki pieņems lēmumus par attiecību pārtraukšanu,” teic astroloģe Ļifanova.

Zivis ir garīguma zīme, bet Saturns ir karmisko macībstundu planēta. Tā retrogrādā fāze no mums prasīs garīgu apziņu, kad ticība un slēptās fantāzijas uznāks virspusē.

Taro kāršu kavā Saturns Zivīs ir kausu astoņnieks. Citāts no šīs kārts: “Es aizeju no šejienes, jo šī vieta vai attiecības mani vairs neapmierina. Ticu, ka atradīšu kaut ko tādu, kas mani dara emocionāli laimīgu. Es uzticos savām jūtām, tās virza mani uz priekšu.”

Ja retrogrādā Saturna vasaras periods mūs atgriezīs pie kontaktēšanās ar radiniekiem un vairāk koncentrēsies uz ģimenes lietām un nekustamo īpašumu jautājumiem, tad rudenī mūs gaida īsta emociju vētra. Lieta tāda, ka 18. septembrī pirmo reizi pēc deviņiem gadiem gaidāms Aptumsums Zivīs, kurā piedalīsies arī Saturns.

Kad retrogrāda planēta piedalās Aptumsumā, šķiet, ka tā pilnībā atgriež cilvēku pagātnē un ļauj viņam ieraudzīt to, ko viņš negribēja pamanīt. Personiskas emocionālās neērtības, sāpes, ciešanas un vientulības sajūta nāks virspusē kopā ar neticami spēcīgu terapiju personiskajos kontaktos starp cilvēkiem. Tas ir gadījums, kad Saturns var ienest katra cilvēka dzīvē kādu nozīmīgu draugu, psihologu, skolotāju vai attālu radinieku, ar kuru dialogi kļūs par īstu “cāļa zupu dvēselei”, teic astroloģe.

youtube icon
Abonēt youtube